Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
250 γραµµ. γίγαντες μουλιασμένοι και βρασμένοι 1 μεγάλο κρεµµύδι κοµµένο σε φέτες λεπτές 2 σκελίδες σκόρδο κοµµένο σε φέτες 3 πράσινες πιπεριές κοµµένες σε[...]
Πηγή: argiro.gr1/4 φλ. ελαιόλαδο 250 γρ. γίγαντες βρασμένοι 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε καρέ 2 σκ. σκόρδο 3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε καρέ 3 κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: argiro.gr4 φέτες μπέικον 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 3 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. τσίλι σκόνη 1 κ.σ. κύμινο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr3/4 φλ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό κρεμμύδι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή κονκασέ 250 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr700 γραμμ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις κοσκινισμένο 1 φακελάκι Μαγιά Στιγμής 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 αυγά χτυπημένα 1½ ποτήρι χλιαρό[...]
Πηγή: argiro.grΓια το σις κεμπάμπ χαλούμι 400 γρ. χαλούμι μικρά μανιτάρια ντοματίνια 2 πιπεριές 1 μελιτζάνα 1 κρεμμύδι 1/4 φλ. βαλσαμικό ξίδι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλ. ρεβίθια μουλιασμένα χυμό από 2-3 ζουμερά λεμόνια 1/2 φλ. νερό 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 3 σκελίδες σκόρδο 5 κ.σ. ταχίνι (ακατέργαστο σκούρο κατά προτίμηση)[...]
Πηγή: argiro.gr¾ φλ. ελαιόλαδο 500 γραμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρ. κρεμμύδια 1 ξερό κρεμμύδι 250 γραμ. σπανάκι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή con case[...]
Πηγή: argiro.gr¾ φλ. ελαιόλαδο 500 γραμ. γίγαντες 2 πράσα 2 κλωνάρια σέλερι 2 φρ. κρεμμύδια 1 ξερό κρεμμύδι 250 γραμ. σπανάκι 1 συσκευασία πομοντόρια (ντοματάκια) ή con case[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλ. τσαγιού ρεβίθια μουλιασμένα χυμό από 2-3 ζουμερά λεμόνια 1/2 φλ. τσαγιού νερό 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 3 σκελίδες σκόρδο 5 κ.σ. ταχίνι (ακατέργαστο, σκούρο[...]
Πηγή: argiro.gr700 γραμμ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 αυγά χτυπημένα 1½ ποτήρι χλιαρό νερό, όσο πάρει περίπου[...]
Πηγή: argiro.gr