Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦτάσαμε και στα μέσα του Μάη κι ο καιρός εξακολουθεί να μας παιδεύει και να μας τρελαίνει!!! Δεν ξέρουμε πως να ντυθούμε,δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσουμε τις[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΟρισμένες φορές θέλετε οπωσδήποτε να φάτε γλυκό, άλλες αλμυρό και άλλες έχετε ανάγκη από μια... συγκεκριμένη τροφή. Σύμφωνα με κάποιους ειδικούς αυτή η έντονη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΠώς να φτιάξετε κρέπες εύκολα και γρήγορα! Αλμυρές με τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και κρέας ή γλυκές με φρούτα, σοκολάτα και καραμέλα, οι κρέπες αποτελούν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣούπα από φρέσκο αρακά με τραγανό προσούτο και παρμεζάνα ♦ Riesling Vignoble d’ E 2013, Ostertag, Αλσατία, Γαλλία Η σούπα με υφή βελούδου από φρέσκο αρακά,[...]
Πηγή: tastefull.grΓεια σας φίλες και φίλοι!!! Επιτέλους ,αρχίζουμε να ηρεμούμε και να ισορροπούμε λιγάκι. Κάτι οι ανάδρομοι πλανήτες,κάτι ο τρελός καιρός,κάτι το άγχος και το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕίναι μια εύκολη και πολύ γρήγορη δίαιτα δίαιτα που υπόσχεται να χάσουμε έως και 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες και μέχρι και 10 πόντους στα επίμαχα σημεία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια να δούμε λοιπόν πού και τι γευτήκαμε αυτή τη φορά: Aleka's, Τσαγκαράδα Όταν ρωτήσαμε μια γιαγιά που φρόντιζε τα λουλούδια της, πού να φάμε στο χωριό,[...]
Πηγή: greekcook.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜετά από μια ζόρικη εβδομάδα, με κρύο,βροχές και πολύ τρέξιμο είμαστε και πάλι εδώ! Σαν να χειμώνιασε απότομα ε;;; Εμ Νοέμβρης μπήκε,καιρός ήταν!!! Καλό μήνα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr... Και να που φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του χρόνου!!!Το 2013 έφτασε στο τέλος του. Εμείς οφείλουμε να το αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr