Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 157 συνταγές
Είναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤσικνοπέμπτη σήμερα! Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται στο μέσο των τριών εβδομάδων του εορτασμού του Καρναβαλιού. Πρόκειται για τη Πέμπτη της 2ης εβδομάδας, της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ συνταγή είναι για 10-12 άτομα Συστατικά για τα φασόλια και λουκάνικα 1 λιτρο ζωμό κότας, 1 κιλό άσπρα μικρά φασόλια, μισό κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο, 1/4[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣυστατικά Μισό κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια, μισό κιλό αρνίσιο χεράκι, μισό φλυτζάνι κομμένο σέλινο, 1 φλυτζάνι τριμμένο φρέσκο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο μαγείρεψα σήμερα 7/7/2009. Παιδιά, κάντε το σίγουρα, είναι θεικό! Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι φασόλια γίγαντες 2 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1,5 κιλό κιμά από χοιρινό και μοσχάρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 250 γρ. συκωτάκια πουλιών 1/4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο καλοκαίρι στις διακοπές μας στην Ελλάδα δοκιμάσαμε αμπελοφάσουλα στο φούρνο με ντοματούλα, όπως τα μαγειρεύει μία ξαδέλφη μου - τα φασολάκια βέβαια ήταν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣυστατικά 2 κούπες γλουτένη σίτου 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. κρεμμύδι σε σκόνη 4 σκελίδες σκόρδου λιωμένες ή 2 κ.γ. σκόνη σκόρδου 1/2 κ.γ. πιπέρι σε σκόνη 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΈνα παραδοσιακό φαγητό, πολύ νόστιμο, και υγιεινό, που δεν το φτιάχνουμε και πολύ συχνά στις μέρες μας. Είναι πολύ εύκολο και δεν σε θέλει από πάνω του. Αν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (για 10 μερίδες) 500 γρ. μοσχάρι νουά 1 κιλό καπνιστά χοιρινά παϊδάκια 150 γρ. μπέικον 250 γρ. χοντρά χοιρινά λουκάνικα 250 λεπτά χοιρινά λουκάνικα 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami