μηλοπιτα με λαδι | κεικ με καφε αργυρω | τυροπιτακια χωρις αυγο | μηλόπιτα τρίφτη με φαρινα | γυρος στο τηγανι | γαλοπουλα λεμονατη με μουσταρδα | σοκολατακια γαλακτος σε φορμακια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις νουντλ καραβιδες κοκτειλ

Βρέθηκαν 23 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Γίγαντες ογκραντεν. Σκέτη απόλαυση!!!!

Η μαμά Χρύσα προτείνει: Γίγαντες Ογκραντεν Οι γίγαντες είναι τα καλύτερα φασόλια όλων των κατηγοριών. Ο καρπός είναι μεγάλος σε σχήμα κουκιών και θα πρέπει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr

Το κατά hero gourmet λεξικό (τόμος ΙV)

Π όπως «Πεθερικά» Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει μέσα σε λίγα λεπτά είναι ότι μπαίνει η κουζίνα σου στο μικροσκόπιο (και το υπόλοιπο σπίτι, βεβαίως,[...]

Πηγή: greekcook.gr
Τάρτα με γαλοπούλα, μανιτάρια και μπεσαμέλ

(photo:Shutterstock) Τα Χριστούγεννα ψήνουμε γαλοπούλα ή κότα ανάλογα με το κέφι και το γούστο μας. Αλλά το γιορτινό τραπέζι θέλει απαραίτητα και τουλάχιστον[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ // TIMBALLO DI DITALI[...]

ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ Διανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πίτσα με λουκάνικο «Λάμπρος» και πικάντικη[...]

Ο «Λάμπρος» στη Στενή Ευβοίας είναι ένα κρεοπωλείο που, εκτός των άλλων, παράγει με θαυμαστή δεξιοτεχνία ένα λουκάνικο που είναι ανωτάτου[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕΝΟΥ[...]

Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΜΕΝΟΥ[...]

Ορεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το μενού μας!!!

Και επιτέλους φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2015,τον Δεκέμβρη! Τα σπίτια μας στρώθηκαν, στολίστηκαν και περιμένουν με χαρά την νέα χρονιά. Οι περισσότερες[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κεφτέδες παλατιανοί

Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή.Το "παλατιανοί" παραπέμπει,στ'αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται....Κλασσικά[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
πασχαλινη πίτα της Δέσποινας

1 κούπα αρνάκι ψητό ψιλοκομμένο ή ζαμπον 8 αυγά βρασμένα σφιχτα 200 γρ. τυρί φέτα 200 γρ. κασερι τριμμένο αλατοπίπερο 1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ. γάλα 250[...]

Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.gr
Γιαγλία όπως λέμε… Πεϊνιρλί

Γιαγλία όπως λέμε… Πεϊνιρλί Το πεϊνιρλί είναι μόνο με τυρί (πενίρ: τυρί). Αυτό με το αυγό το έλεγαν γιουμουρταλούγια (γιουμουρτά: αυγά) και αυτό με τον[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Θα σε

Θα σε "λιανίσω"! Θα σε "σφάξω"! Θα σε "κάνω κιμά"! Κλασσική απειλή σε παλιές ελληνικές ταινίες (και όχι μόνον...) όταν δε, ο αδελφός τύχαινε να είναι χασάπης[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Quesadilla, η μεξικάνικη

Όπως ίσως έχετε καταλάβει από τις δημοσιεύσεις μου, είμαι φαν του εθνικ φαγητού και των ιδιαίτερων φαγητών και μου αρέσει ιδιαίτερα να αναλύω τις γεύσεις των[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Τα πιάτα των Βαλκανικών λαών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Ρεβίθια γιαχνί

Για 2-4 άτομα 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια 1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας 1 ματσάκι άνηθο 1 μικρό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες ελαιόλαδο[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Γιούλμπασι

Για 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | χοιρινό | αρνί Διαφημίσεις 400 γρ. κρέας μοσχαρίσιο (ποντίκι) 400 γρ. κρέας[...]

Πηγή: toarkoudi.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy