Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 149 συνταγές
Κατσικάκι ανοιξιάτικο, Κατσικάκι σιγομαγειρεμένο στη γάστρα με αγκινάρες και κουκιά μαζί με φρέσκα χορταρικά εποχής, Κατσικάκι με λαχανικά και αυγολέμονο, Κατσικάκι με καρδιές αγκινάρες αυγολέμονο (video-συνταγή) | Caruso.gr, Κατσικάκι με κουκιά, αγκινάρες και σέσκουλα, Κατσικάκι με κουκιά, αγκινάρες και σέσκουλα
Σαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 2 κιλά περίπου νουά μοσχαρίσιο 1/2 φλυτζανιού του τσαγιού χυμό πορτοκαλιού 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού χυμό λεμονιού 1/4 φλυτζανιού του τσαγιού κονιάκ[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/600 γρ. χοιρινό κρέας (προτιμότερο από λαιμό που είναι τρυφερός - ζητάμε όμως από τον κρεοπώλη μας να το καθαρίσει από τα πολλά λίπη) 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: gastronomos.grΓι αυτό το πιάτο είμαι πολύ περήφανη. Είναι η πρωτη μου φωτογραφιση που βγηκε πολύ καλυτερη απ ότι την περιμενα και δείχνει εντυπωσιακό και πολυ...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr21/08/13 Πανσέληνος Αυγουστιάτικη απόψε! Για πού είστε; Και δεν εννοώ κάποιο roof garden ξενοδοχείου..αλλά από ποιο μέρος θα την απολαύσετε; Μπαλκονάκι,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚατά καιρούς με ρωτάνε φίλες μου αν μπορούν να βάλουν το ένα ή το άλλο στην κατάψυξη. Έχω βάλει απίθανα φαγητά και υλικά στην κατάψυξη κατά καιρούς. Θεωρώ την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά - ½ κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε λεπτές φέτες του 1 cm - Γάλα φρέσκο - Αλεύρι - Αλάτι - Λεμόνι - Ρίγανη - Ελαιόλαδο Εκτέλεση Βάζουμε το συκώτι σε ένα φαρδύ[...]
Πηγή: lovecook.grΥΛΙΚΑ Για τις μπριζόλες 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες 100 γρ. Μουστάρδα squeeze μέλι Kalamata Papadimitriou 50 ml κρασί 1 κ.σ. βούτυρο Φρέσκο θυμάρι 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕντάξει, νομίζω ότι μετά από δύο εβδομάδες ιταλικής και γαλλικής παραδοσιακής κουζίνας, οφείλω να κάνω επιστροφή στις ρίζες… Έχω βέβαια την εντύπωση,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό φιλέτο άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού + ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠριν χρόνια στο σπίτι της φίλης μου της Ελένης φάγαμε κάτι ανάλογο με το σημερινό μου φαγητό μόνο που ο κιμάς ήταν εμπλουτισμένος και με όσπρια. Αυτό είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr600 γρ. αρακά 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. γαλέτα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 ζελεδάκι βοδινού 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ροδέλες 1 ματσάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌ,τι και να πει κανείς για την αγκινάρα είναι λίγο. Φάρμακο και φαγητό μαζί. Πολλοί τρόποι να την μαγειρέψεις και άλλοι τόσοι για να την γευτείς. Αγκινάρες[...]
Πηγή: bostanistas.gr