Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Την περασμένη κυριακή είχα επισκέψεις. Τρεις πολύ καλές και αγαπημένες φίλες θα ερχόντουσαν για φαγητό. Οποτε άρχισα να ψάχνω τους τσελεμεντέδες μου για να βρω[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤης έχουν καταλογίσει πολλά: άνοστη, σκληρή, δύσκολη στο μαγείρεμα - όπως και να το κάνουμε, τη στιγμή που θα βγει μοσχομυριστή στο τραπέζι, στολισμένη στην[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com850-900 γρ βραστερά φασόλια (παραδοσιακά, γίνεται με ξερά λευκά, μπορείτε όμως και με χάντρες, φρέσκες) 2 μπούτια πάπιας κονφί (confites), κομμένα στα δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για το σκορδόλαδο 150 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 5 γρ. Θυμάρι φρέσκο, σε κλωνάρια Για την κρέμα από λευκά φασόλια 50[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο καραμέλωμα των κρεμμυδιών έχει την δικιά του τεχνική! Δεν είναι κάτι δύσκολο, θέλει όμως την ώρα του και υπομονή, για να γίνει σωστά. Στο σπίτι μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓαλοπούλα σε διάφορες εκδοχές, που ελπίζω πως θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε ένα κλασικό τραπέζι με κάποιες ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Η προετοιμασία του[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπουγάτσα με κρέμα Σπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Αρνάκι με Ρεβύθια στη Γάστρα Αρωματικό Χοιρινό Πρασοσέλινο Παστίτσιο Γίγαντες Πλακί με Σαλάμι Αέρος και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜπουγάτσα με κρέμα Σπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Αρνάκι με Ρεβύθια στη Γάστρα Αρωματικό Χοιρινό Πρασοσέλινο Παστίτσιο Γίγαντες Πλακί με Σαλάμι Αέρος και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλημερούδια και καλο Μηνα!! Μπήκαμε στο Δεκέμβρη πλέον και τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά!! Χιόνι φυσικά δεν έχουμε δει ακόμη και ούτε πρόκειται έτσι όπως[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΌταν για πρώτη φορά πριν κάμποσα χρόνια διάβασα σ’ ένα περιοδικό με θέματα υγείας διατροφής κλπ -δεν θυμάμαι αν ήταν το συνονόματό μου το VITA-για τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com