Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
1/2 κιλό ρεβύθια 1/2 κιλό πατάτες 100 γρ. ζαμπόν άπαχο 100 γρ. νωπό μπέικον 3 χωριάτικα λουκάνικα μια πρέζα σαφράν αλάτι Καθαρίζετε και κόβετε σε μέτρια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυνδυασμοί τυριών με κρασί και σοκολάτα, αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά του φοντί. Πάρτε, λοιπόν, και εσείς τα ειδικά πιρουνάκια και ετοιμαστείτε να[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΤα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]
Πηγή: caruso.grΣας να ήρθε το Φθινόπωρο σιγά σιγά... και νομίζω καιρό είχαμε να δούμε Φθινόπωρο στην ώρα του ! Σωστά; Έχουμε μπει σε πρόγραμμα σχολείου, σε πρόγραμμα γενικώς,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Τί κάνετε;;; Έχετε λίγο χρόνο;;; Είναι το μόνο που ζητώ για σήμερα... λίγο χρόνο και καθόλου χρήματα για να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι! Ταξίδι...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓεια σας φίλοι μου!!! Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και το νέο μενού μας σας υπόσχεται νόστιμες και υπέροχες συνταγές από αγαπημένα sites και blogs! Δοκιμάστε την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤι τρέξιμο κι αυτό.... Ξεκίνησε το σχολείο και αρχίσαμε κι εμείς τα δρομολόγια, το άγχος και τα ψώνια! Καθημερινά κάνουμε την βόλτα μας από το βιβλιοπωλείο της[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Τί κάνετε;;; Έχετε λίγο χρόνο;;; Είναι το μόνο που ζητώ για σήμερα... λίγο χρόνο και καθόλου χρήματα για να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι! Ταξίδι...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠαραδοσιακά χριστουγεννιάτικα πιάτα στον κόσμο! Σε κάθε γωνιά του πλανήτη τα πιάτα των Χριστουγέννων διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται στις εκάστοτε τοπικές[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Καλαμπόκι 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καρότο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αρακάς 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πιπεριά κόκκινη 1 Φασολάκια 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καπνιστή[...]
Πηγή: chefoulis.grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σε όλη την μπλογκογειτονιά. Σήμερα, θα σας δείξω μια σαλάτα που έφτιαξα προχθές και που είναι πραγματικά αυτό που λέμε "τεσσάρων εποχών". Τί εννοώ;[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1/2 κιλό αρακάς σε κονσέρβα (νούμερο 1) ψιλός 500 γραμμάρια ρύζι 1 λίτρο ζωμό κρέατος 75 γραμμάρια ζαμπόν 2 γραμμάρια ζαφορά (ουσία που[...]
Πηγή: sidagi.gr