Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά για τα ψωμάκια: 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ξηρή (7-8 γρ) 300μλ γάλα χλιαρό 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. αλάτι 4 κ.γ. χυμο λεμόνι ή[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΗ νηστεία της Μεγάλης Σαρακοστής για πολλούς αποτελεί μια περίοδο φυσικής αποτοξίνωσης του οργανισμού από την ευρεία κατανάλωση ζωικών προϊόντων που[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌλες κάποια στιγμή ,έχουμε σπαζοκεφαλιάσει …για το τι θα φτιάξουμε στο παιδικό πάρτι!!!!Συγκέντρωσα λοιπόν μερικές από τις καλύτερες αλμυρές ιδέες για[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΉρθε κι έφυγε το καλοκαιράκι δυστυχώς, αλλά περάσαμε όμορφα, ελπίζω κι εσείς. Το σημαντικότερο ήταν πως πραγματικά “γεμίσαμε μπαταρίες” σωματικά[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1 κούπα αρνάκι ψητό ψιλοκομμένο ή ζαμπον 8 αυγά βρασμένα σφιχτα 200 γρ. τυρί φέτα 200 γρ. κασερι τριμμένο αλατοπίπερο 1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ. γάλα 250[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥλικά: Για το φύλλο 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. φυτική μαργαρίνη 200 γρ. γιαούρτι 1 αυγό λίγο αλάτι νισεστέ ή αλεύρι για το άνοιγμα των[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Ξεκινησαν απο την Κεντρικη Ασια και εφτασαν στη Μεσογειο απο τα αρχαια χρονια. Η ραβδος του Ααρων που αναφερεται στη Βιβλο ηταν αμυγδαλια, ανθισε[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΗ Παπάβερ ή Παπαρούνα η Υπνοφόρος (Papaver Somniferum) ή αφιόνι** ή ύπνος ονομάζεται το είδος παπαρούνας από την οποία προέρχονται ο παπαρουνόσπορος, αλλά και[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα Hot Dogs αποτελούν αγαπημένο σνακ του ανδρικού πληθυσμού στο σπίτι μας, αλλά όπως πιστεύω και πολλών αρσενικών ακόμη (τουλάχιστον από σχόλια που έχω δεχτεί[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑΠΟ ΤΟΝ Αθανάσιος Γεώργιος Τσομπανίδης Υλικά για 16 τεμάχια: 2 φακελάκια ξερή μαγιά 400 ml χλιαρό νερό 600 γρ αλεύρι και περισσότερο 1 ασπράδι[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr