Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ένας από τους σημαντικότερους έλληνες σεφ, για τον οποίο μιλούν τιμητικά άπαντες οι συνάδελφοί του, μας υποδέχεται στην πιο κομψή[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 ½ φλ. φακές 1 κομμάτι κρεμμύδι 1 δαφνόφυλλο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1[...]
Πηγή: argiro.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕγώ έβαλα και μερικά light μπιφτεκάκια για να πάρουν περισσότερο γεύση από το κρέας τα ρεβύθια. Συστατικά 2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς και ελαφρά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά 1 φιλέτο μοσχάρι και μπουκιές από μοσχάρι ρύζι μελιτζάνες κάρδαμο ξηρό δυόσμο φιστίκια Αιγίνης κουκουνάρι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα μπαχάρι πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1/2 κιλό φασόλια χάντρες 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φέτες 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 3 κόκκινες πιπεριες 1 κουτί ντομάτα στον[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά για 15 κεφτεδάκια φακής: 125 γρ. ξερή φακή 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνης 1 κλαδάκι δενδρολίβανο 3/4 κούπας ξερά ψίχουλα ψωμιού (panko) ή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΩ, η κουζίνα του Φαρς. Γεμάτη ατίμητα πετράδια. Σαν κι αυτό το πιλάφι, που σύμφωνα με τη Βικιπέδια λέγεται Morasah-polo και το τιμούν στην περιοχή της[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ φάβα είναι ένα φαγητό που άργησε λίγο να μπει στον διατροφικό μου κόσμο. Σαν παιδί, όταν την πρωτοδοκίμασα, η αλήθεια είναι ότι δεν ξετρελάθηκα και για[...]
Πηγή: bostanistas.grΛευτέρης Λαζάρου:«Ζαργάνα μου! Μία παλιά λαϊκή έκφραση που αναφέρεται στην κίνηση, τα μάτια και την ωραία φιγούρα. Αναφερόμενος στη ζαργάνα, έχω πάντα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαντεμένια κατσαρόλα- Part 3 Τελευταίο φαγάκι με τη γαλλιδούλα, αύριο την επιστρέφουμε στο κατάστημα! Τι να φτιάξω, πάλι κρέας??? Οχι βέβαια, ρεβιθάκια, να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕίναι μια συνταγή κλασσική, αθάνατη. Γεμάτη γεύση, χορταστική (δεν της λείπει το κρέας). Κατάλληλη και για μερίδα και για τσιπουρομεζέ! Τι χρειαζόμαστε: 500γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα από τα πιο δημοφιλή μεσογειακά πιάτα, με ρίζες αναμφισβήτητα ιταλικές αλλά προεκβολές ευρύτατα απλωμένες στις γειτονικές χώρες της Μεσογείου και όχι μόνο,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el