Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Κάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]
Πηγή: caruso.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Ανοίγεις το μπλογκ μου και πέφτεις πάνω σε αρακά. Σκέτο. Αρακά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, χωρίς κρέας, χωρίς γλυκόξινες σάλτσες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ Διανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTo Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]
Πηγή: caruso.grΣούπα από φρέσκο αρακά με τραγανό προσούτο και παρμεζάνα ♦ Riesling Vignoble d’ E 2013, Ostertag, Αλσατία, Γαλλία Η σούπα με υφή βελούδου από φρέσκο αρακά,[...]
Πηγή: tastefull.gr