ρυζογαλο αργυρως | σνιτσελ μοσχαρισιο στο φουρνο | φιλετο χοιρινο αργυρω | κουνουπιδι γιαχνι με κανελα | νηστισιμες σαλατες | μηλοπιτακια ονειρο | φιλετο χοιρινο αλα κρεμ | τουρτες με καραμελα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κροκαδι κασερι σνιτσελ πεστροφα

Βρέθηκαν 35 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνί μπούτι στο φούρνο με καραμελωμένο σκόρδο[...]

Για το ψητό: 1 αρνίσιο μπούτι (1800 γρ.χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 150 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 80 γρ. σελινόριζα κομμένη σε κύβους 80[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Εξοχικό με χοιρινή παντσέτα και φύλλο κρούστας

Καλή σας μέρα!!! Αν και Τετάρτη σήμερα και, σχετικά μακριά από το Σαββατοκύριακο, σας έχω ένα πιάτο ιδανικό για καλέσματα, ένα φαγητό που κέρδισε, επάξια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Ένα υπέροχο χωριάτικο Ελληνικό κασουλέ[...]

To Cassoulet (κασουλέ), συγκαταλέγεται σύμφωνα με έρευνες, ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή πιάτα των Γάλλων, μαθαίνω σε ένα βιβλίο του μεγάλου chef Paul Bocuse.[...]

Πηγή: caruso.gr
Η διατροφή του Άκη 80kg/175cm- 5η μέρα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Η διατροφή του Άκη 70kg/165cm- 5η μέρα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 //[...]

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 ορεκτικά / antipasti μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με ντρέσινγκ αντζούγιας σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλια και ελιές[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Όλα τα λεφτά μέσα σε μια σφολιάτα συνταγή από[...]

1 κουτί σφολιάτας (δυο φύλλα δηλαδή) 3-4 κομμάτια κρέατος (πανσέτα ή μπριζολα) ή ψαχνό κοτόπουλου  ή χοιρινή τηγάνια όση θέλει ο καθένας 1/2 κιλό mix[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Γίγαντες φούρνου

Καλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πιάτο αγαπημένο, παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και γεύση, μελωμένο με μια παχύρρευστη σάλτσα που σε καλεί[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Το Food Μόντρεαλ, η γνωριμία μου με τη Χαρά και[...]

Καλημέρα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές και καθηγητές μια και σήμερα χτυπάει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για τον αγιασμό σε όλη την χώρα!! Καλή αρχή[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Γαλοπούλα γεμιστή

Τι χρειαζόμαστε: 6-7 kg. γαλοπούλα 2 λεμόνια κομμένα στα δύο 50 gr. βούτυρο 700 gr. ανάμικτα λαχανικά - καρότα, αρακάς, πατάτες, καλαμπόκι φύλλα μαϊντανός -[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ho! Ho! Ho!

We wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]

Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr
Cassoulet του Castelnaudary με κονφί πάπιας και[...]

Το κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ho! Ho! Ho!

We wish you a tasty Christmas ! !! Λαχταριστή βελουτέ πράσου με πανδαισία πολύχρωμων κρουτόν και χρυσές κορδέλες λεμονιού.... Για τους φίλους... Ho -1 ! 3[...]

Πηγή: cook-uruku.blogspot.gr
Οδοιπορικού συνέχεια...

Η Θάσος, η Δράμα, η Ξάνθη και οι Σέρρες ήταν οι επόμενοι σταθμοί μας σε τούτο το καλοκαιρινό ταξίδι, που σαν βάση είχε πάντα την Καβάλα, γιατί χάρη στην[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Εξοχικό με χοιρινή παντσέτα και φύλλο κρούστας

Καλή σας μέρα!!! Αν και Τετάρτη σήμερα και, σχετικά μακριά από το Σαββατοκύριακο, σας έχω ένα πιάτο ιδανικό για καλέσματα, ένα φαγητό που κέρδισε, επάξια[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τσικνοπέμπτη!

Τσικνοπέμπτη σήμερα! Η Τσικνοπέμπτη βρίσκεται στο μέσο των τριών εβδομάδων του εορτασμού του Καρναβαλιού. Πρόκειται για τη Πέμπτη της 2ης εβδομάδας, της[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Πρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Πανσέτα σιγομαγειρεμένη με σάλτσα κρασιού και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπριζόλες στο φούρνο... καλοκαιρινές

Καλό μήνα κι από δω λοιπόν... Χτες έστειλα τους άντρες για ψώνια και άφησα στην κρίση τους το μαγείρεμα. Τους είπα να μου φέρουν ότι υλικά θέλουν και εγώ απλά[...]

Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr
Η ιστορία & συνταγή της Κις Λορέν (Quiche[...]

Η πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy