συνταγες για παπια στην κατσαρολα | καναπεδακια με προσουτο | κοντοσουβλι χοιρινο μαριναδα | βασιλοπιτα παραδοσιακη συνταγη | καριοκες ξανθης συνταγη | ευκολη τυροπιτα με φυλλο κουρου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πεπονι κολιανδρος κεφαλογραβιερα κρεμα γαλακτος

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Το μενού μας!!! 26/09-02/10

Σας να ήρθε το Φθινόπωρο σιγά σιγά... και νομίζω καιρό είχαμε να δούμε Φθινόπωρο στην ώρα του ! Σωστά; Έχουμε μπει σε πρόγραμμα σχολείου, σε πρόγραμμα γενικώς,[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr

Τα αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων: τα[...]

Το περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Ρεβίθια με λαχανικά και καλαμαράκια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Το μενού μας!!! 09/10-15/10

Κυριακή σήμερα και εμείς πιστοί στο ραντεβού μας με όλους εσάς!!! Ετοιμάσαμε το νέο εβδομαδιαίο μενού και το σχολικό κολατσιό για να κάνουμε την καθημερινότητά[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Το μενού μας!!! 17/07 - 23/07

Μέσα Ιουλίου και εμείς μπερδεμένοι.... Κάπου ανάμεσα σε καύσωνα και βροχούλα, κάπου ανάμεσα στην ρουτίνα και στις διακοπές! Το μόνο που δεν αλλάζει στην[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Ποιές Βιταμίνες μας ταιριάζουν ανάλογα με τις[...]

Έχουν περάσει περισσότερα από 2.000 χρόνια από τη ρήση του Ιπποκράτη «Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας» και έχει ξοδευτεί πολύ μελάνι για το ρόλο της[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
πως μαγειρεύεται το χταπόδι: όλα τα μυστικά[...]

πως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]

Πηγή: pandespani.com
Paella Valenciana

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
64 εδώδιμα από τον σεφ με τα τατού -[...]

Τα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]

Πηγή: pandespani.com
Περί νηστείας ...

Εννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Φάβα παντρεμένη με χταπόδι στιφάδο (ή στιφάδο[...]

Όσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Το μενού μας!!!

Καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του ''Kalli's blog''!!! Ta Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότερο και επικρατεί μια φρενίτιδα σε όλους...Δρόμοι γεμάτοι[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές[...]

Στην ομάδα μας συνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Paella valenciana, από το εστιατόριο Mayor

Andar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Φαγητό στα Ξύγκια και πολύτιμα δώρα από μακριά!

Τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται. Και επειδή δεν λέω κάτι αν δεν το πιστεύω, όπως επίσης υποστηρίζω κάτι αν το θαυμάζω, δεν μπορώ να μην σας δείξω τι[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Bolos de bacalhau/Ψαροκροκέτες

Το Πάσχα ήρτασιν οι φίλοι μου που την Πορτογαλία για επίσκεψη. Επερασαμεν πολλά ωραία, εδείξαμεν τους τα όμορφα της Κύπρου μας (έχουμεν τζιαι πουτζείνα), ήταν[...]

Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Στιφάδο με κρέας (βοδινό ή μοσχάρι ή κοτόπουλο[...]

Στιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
ζυμαρικά από ρεβίθια με καλαμαράκια -[...]

Casarecce – ζυμαρικά από ρεβίθια με καλαμαράκια Από τα ζυμαρικά με θαλασσινά, την κατηγορία που ακουμπάει στην πιο «φουρτουνιασμένη» καρδιά της – νότιας κυρίως[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy