Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
For the recipe in English click here Ρίχνοντας μια ματιά στα μαγειρικά μας αρχεία διαπιστώσαμε ότι λείπουν αρκετές παραδοσιακές συνταγές. Στην προσπάθειά μας[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΚαλησπερα! Ηρθε η ωρα για τις προτασεις αυτης της εβδομαδας! Δευτέρα: Φασόλια με κους κους Τρίτη: Ψαροκροκέτες σπιτικές Τετάρτη: Μπάμιες Πέμπτη: Κοχύλες με[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαθώς το ημερολόγιο δείχνει πως φτάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, νομίζω πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αυτό το φαγητό. Εδώ δίνουν το παρόν σχεδόν όλα τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚονσερβοποίηση μαγειρεμένων φαγητών (φασολάκια, μελιτζάνες με σάλτσα, μπάμιες, αγκινάρες, αρακά, κρεατικά: είτε για να τα στείλετε σε φοιτητές που σπουδάζουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Μοσχάρι σπάλα 1 κιλό Κρεμμυδάκια φρέσκα 4-5 ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Ντομάτες 5-6 Φύλλο δάφνης 1 Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι κρασιού Αλάτι 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ γιόκας μου είναι 15 χρονών, ψηλός σαν τον μπαμπά του και με όρεξη γίγαντα. Όσες ποσότητες και να φάει πάντα πεινάει και βέβαια όπως τα περισσότερα παιδιά της[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΣυνεχίζοντας την παρουσίαση των υπoλοίπων 8, από τους 16 παραγωγούς που επιλέξαμε τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ “Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις” από το Αθηνόραμα Umami,[...]
Πηγή: caruso.grΚαι σιγά σιγά,φτάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Η καθημερινότητά μας και οι απαιτητικοί της ρυθμοί,δεν μας επιτρέπουν να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕδώ είμαστε και πάλι,με νέες ιδέες για το καθημερινό σας τραπέζι.Σήμερα σας έχουμε μια ακόμη ''έκπληξη''. Προσθέσαμε στο μενού μας...την ''Λιχουδίτσα''!!! Τι[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grin English soon Την προηγούμενη Δευτέρα ο Νικόλας συμπλήρωσε τους 25 μήνες...Πότε πέρασε κιόλας ένας μήνας από τα γενέθλιά του ούτε που το κατάλαβα... Μήνας:[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΤο μενού της εβδομάδας 22/06 έως 28/06, βασισμένο στη Μεσογειακή διατροφή, ώστε να πάψεις να αναρωτιέσαι τι θα μαγειρέψεις αύριο! Πατώντας πάνω στην κάθε[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr