καναπεδακια με ψωμι του τοστ | παντεσπανι για τουρτα παρλιαρος | μοσχαρι κοκκινιστο αργυρως | κεικ αργυρω με γιαουρτι | γλυκο με κομποστα ροδακινο | κουλουράκια νηστίσιμα βανίλιας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις νουντλ σελινοριζα γλυκοπατατα

Βρέθηκαν 27 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνί με αρακά στη γάστρα

Ένα πολύ νόστιμο φαγητό που ανήκει στην κατηγορία των "ξεχασμένων¨. Ποιο γνωστό, είναι μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, παρ᾿ όλο που στη γάστρα γίνεται[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ[...]

Φανταστικο,κλασικο,αγαπημενο και εξαιρετικα πεντανοστιμο φαγητο!!! Γιατι ποιος μπορει να τα βαλει με τετοιους γιγαντες......(???) Δοκιμαστε τους!!! ΥΛΙΚΑ 700[...]

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr

επιστρέφοντας στην Σκύρο [why to visit skyros]

photo by jωp, on flickr Γενικά είμαι της άποψης ότι αν μπορείς να πας διακοπές, να μην πας στο ίδιο μέρος πάνω από μια φορά. Έχει τόσα πολλά μέρη για να δεις,[...]

Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.gr
Προστατέψτε το πάγκρεας σας τρώγοντας

Δυναμικό τρίο Σε μια οκτάχρονη μελέτη, εκείνοι που κατανάλωναν τα υψηλότερα επίπεδα των τριών ισχυρών φλαβονοειδών - kaempferol, quercetin, και myricetin[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Οι τροφές που πολεμούν την χειμωνιάτικη παγωνιά

Όσο η θερμοκρασία πέφτει, τόσο μεγαλώνει η όρεξή μας και μαζί με αυτή και τα τσιμπολογήματα. Τι θα λέγατε, όμως, αν αυτά που τρώγατε μπορούσαν να σας ζεστάνουν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Φάκελος : Αποτοξίνωση

΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Random tips, tricks etc for you!

Γειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]

Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.gr
Jeweled Rice - Περσικό ρύζι με ξηρούς καρπούς

Ω, η κουζίνα του Φαρς. Γεμάτη ατίμητα πετράδια. Σαν κι αυτό το πιλάφι, που σύμφωνα με τη Βικιπέδια λέγεται Morasah-polo και το τιμούν στην περιοχή της[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελληνικής Γης

Στην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Το μπουτάκι της άνοιξης

Η πιο όμορφη εποχή σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο είναι σίγουρα η άνοιξη. Όπου και να κοιτάξεις, πανέμορφα χρώματα και από παντού αναδύονται μεθυστικές[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πρασοκιμαδόπιτα με Γλυκό, Σταρένιο Τραχανά

Μία από τις πιο νόστιμες και λαχταριστές πίτες που έχω φτιάξει! Είναι χορταστική, συνδυάζει πρωτεΐνες με χορταρικά και έχει πολλές φυτικές ίνες. Ένα πλήρες και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ[...]

Υλικά (4 μερίδες) : 1 μπούτι αρνιού ξεκοκαλισμένο (1 κιλό περίπου) 2 κρεμμύδια ξερά 1 ξύλο κανέλας 10 γαρύφαλλα Φλούδα από μισό πορτοκάλι 1 κλαδί φρέσκου[...]

Πηγή: yumyum.gr
Φτωχικό και πεντανόστιμο

"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Aγκινάρες «στο φτερό»

Ό,τι και να πει κανείς για την αγκινάρα είναι λίγο. Φάρμακο και φαγητό μαζί. Πολλοί τρόποι να την μαγειρέψεις και άλλοι τόσοι για να την γευτείς. Αγκινάρες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα αυγά της ραστώνης

Κάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]

Πηγή: bostanistas.gr
«Μαγέρεμα»: το φαγητό-έμβλημα του περιβολιού

Καθώς το ημερολόγιο δείχνει πως φτάνουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, νομίζω πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αυτό το φαγητό. Εδώ δίνουν το παρόν σχεδόν όλα τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Να ευωδιάζουν όλα και τον χειμώνα!

Σήμερα βρίσκουμε φρέσκα αρωματικά όλο τον χρόνο, όμως δεν έχουν πάντα την ίδια μυρωδιά και γεύση. Παλιότερα οι νοικοκυρές έπρεπε να επινοήσουν τρόπους να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχαράκι μαγειρεμένο σε χρόνο ιδιωτικό

Μερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: μαυρομάτικα με νεράντζι

Τα μαυρομάτικα φασόλια μου αρέσουν γιατί είναι πολυμορφικά. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου συνδυάζονται με λαχανικά, καπνιστό κρέας, τρώγονται ζεστά ή κρύα ή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χοιρινές μπριζόλες με φασόλια και φινόκιο στο[...]

Αναρτήθηκε στις 26/01/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινές μπριζόλες με φασόλια και φινόκιο στο φούρνο Χοιρινές μπριζόλες με φασόλια και[...]

Πηγή: sintayes.gr
Πως να μαζεψετε χόρτα και Συνταγές φαγητών με[...]

Πως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy