Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 κούπα αρνάκι ψητό ψιλοκομμένο ή ζαμπον 8 αυγά βρασμένα σφιχτα 200 γρ. τυρί φέτα 200 γρ. κασερι τριμμένο αλατοπίπερο 1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ. γάλα 250[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΗ πιο όμορφη εποχή σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο είναι σίγουρα η άνοιξη. Όπου και να κοιτάξεις, πανέμορφα χρώματα και από παντού αναδύονται μεθυστικές[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε όλα τα σπίτια, ανάμεσα στα απομεινάρια της Λαμπρής κάθε χρόνο βρίσκεται αρκετό αρνάκι. Πιστή στη λογική «τίποτα δεν πάει χαμένο», σας προτείνω[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα παραξενευτείτε από τη συγκεκριμένη συνταγή. Θα σκεφτείτε ίσως ότι εμείς οι Κρητικοί είμαστε κουζουλοί επειδή τρώμε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό την αυγή της ιστορίας, όταν οι άνθρωποι πρωτάρχισαν να μαγειρεύουν, επινόησαν τις σούπες. Βασική τροφή των φτωχών, οι χωριάτικες σούπες γίνονταν με ό,τι[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαν καλή θεία, είπα και φέτος να χαρίσω στα ανήψια μου τα κλασσικά σοκολατένια κουνέλια με τα οποία τα φορτώνω (μεταξύ άλλων) κάθε Πάσχα αλλά η αδελφή μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπουγάτσα με κρέμα Σπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Αρνάκι με Ρεβύθια στη Γάστρα Αρωματικό Χοιρινό Πρασοσέλινο Παστίτσιο Γίγαντες Πλακί με Σαλάμι Αέρος και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜπουγάτσα με κρέμα Σπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Αρνάκι με Ρεβύθια στη Γάστρα Αρωματικό Χοιρινό Πρασοσέλινο Παστίτσιο Γίγαντες Πλακί με Σαλάμι Αέρος και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά αρνίσιο μπούτι: 1 γύρω στα 1.800 γρ. δεντρολίβανο: 2 κλωνάρια σκόρδο: 4 σκελίδες, κομμένες σε φετάκια αλάτι, πιπέρι: φρεσκοτριμμένο Για τη σάλτσα[...]
Πηγή: icookgreek.comphoto by jωp, on flickr Αυτό που μ' αρέσει στο κοκκινιστό μοσχαράκι είναι ότι γίνεται εύκολα και συνδυάζεται εύκολα με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή φούρνου,[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grBAHARAT Το μπαχαράτ είναι ενα μίγμα μπαχαρικών, που το συναντάμε στις κουζίνες πολλών χωρών της Μεσης Ανατολής αλλά και στην Βόρεια Αφρική. Το όνομα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr