Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Καλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να χαλαρώσουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr10 τρόποι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για να κάνετε τη σαλάτα σας πιο απολαυστική Ακόμα και αν δεν έχετε θέσει ως βασικό στόχο της χρονιάς την κατανάλωση[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜπορούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και το αλάτι. Χαμηλά σε θερμίδες και πολύ ωφέλιμα για την υγεία, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά δίνουν μοναδική γεύση στα[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΤώρα αν νομίζετε ότι ξανανακάλυψα την πυρίτιδα, κάνετε απλώς λάθος. Το κεφτεδάκι είναι μεγάλη εφεύρεση και μάλλον μαζί του έχουμε παραγνωριστεί, τόσα χρόνια[...]
Πηγή: pandespani.comΠράσινες πέρλες με «σκληρό» όνομα! Είτε το άκουσμα είναι α-ρα-κάς είτε το επίσημο «Pisum Sativum«! Μόνο εκείνο το ‘μπιζέλι» κάπως πάει να το …σώσει κι αυτό[...]
Πηγή: pandespani.com«Νόστιμη δολιοφθορά της τέχνης!» παραφράζω τον Νταλίζ (Dalize) ικανοποιημένη κοιτάζοντας το τελειωμένο πιάτο με τα δαχτυλίδια από κιμά πάνω στην πράσινη[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 20 και πλέον χρόνια συχνά κατέφτανε στο σπίτι ένα τεράστιο λουλουδέ κουτί ζαχαροπλαστείου με μικρά γυαλιστερά τραγανά τυροπιτάκια, το καθένα όλο κι όλο δυο[...]
Πηγή: pandespani.comΓλυκιά βελούδινη κρέμα κάτω από καραμελωμένη τραγανή επιφάνεια, οι αρωματικές και γευστικές αντιθέσεις σε πλήρη σύμπνοια και ο ουρανίσκος στον παράδεισο! Όλοι[...]
Πηγή: caruso.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 450 γρ. χοιρινός κιμάς από κοιλιά 450 γρ. σπανάκι καθαρισμένο 1 χοντρή φέτα ζαμπόν καπνιστό (150 γρ.) σε κύβους 100 γρ. λαρδί σε κύβους σοταρισμένο μαζί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για εσάς αλήθεια; Γιατί για μένα πιστεύω να είναι ξεκάθαρο πια... Χριστούγεννα σημαίνουν παιδικές φωνές που χαίρονται με το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧαζολογάω στο ΙΚΕΑ και πριν φύγω περνάω από την γωνιά με τα σουηδικά τρόφιμα. Ανακαλύπτω στα καταψυγμένα ένα κουτί με «μενταγιόν λαχανικών»[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ ΓΙΑ THN ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ Ο Σύλλογος μας στη προσπάθεια μεταλαμπάδευσης του τρόπου μαγειρικής των προγόνων μας σας[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤι θα ήταν το ρυζόγαλο χωρίς κανέλα και το ούζο χωρίς γλυκάνισο; Τα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο ταυτότητα στις εθνικές κουζίνες, αλλά έχουν και πολύτιμες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr