ρεβυθοκεφτέδες ακης | σαμαλι νηστισιμο εκμεκτσιογλου | μοσχαρι νουα με κρεμα γαλακτος | μυδοπιλαφο με σαφραν | γαριδομακαροναδα συνταγη ακης | κλασικη συνταγη για ντονατς | χταποδι κρασατο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 82 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μανιτάρια γεμιστά με τυριά

Μεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Αποκλειστικό: Ποιο λάδι τηγανίσματος πετυχαίνει[...]

Για να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]

Πηγή: caruso.gr
Συμβουλές για τέλειο αρνάκι με όποιο τρόπο το[...]

Στη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα ; Μάθετε μικρά μυστικά για να το απολαύσετε σε όλες του τις εκδοχές: στη σούβλα, το φούρνο ή την κατσαρόλα. Tips για[...]

Πηγή: sintayes.gr
Όλα κόκκινα

Πέρασα ώρες καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή, φορώντας δυο πουλόβερ και τα μάλλινα γάντια μου, μιτέν βέβαια για μη χάνω την αίσθηση των πλήκτρων. Η τόση[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χοιρινό με λωτούς

Η αγάπη της Αμερικανίδας... "Βέφας" Martha Stewart για τα υλικά εποχής δεν θα μπορούσε να αφήσει απ' έξω ένα τόσο ωραίο φρούτο όπως οι λωτοί, που εδώ[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Η αποτοξίνωση από τον Ιπποκράτη στο σήμερα.

Γράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Μουσακάς: Η δικιά μου, γκουρμέ εκδοχή

Ο μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]

Πηγή: caruso.gr
Ξύδι:  30 χρήσεις που μας λύνουν τα χέρια .

Μπορεί να είναι απαραίτητο για να απολαύσουμε τις φακές και για να δημιουργήσουμε dressing για σαλάτα αλλά η χρήση του ξυδιού μπορεί να πάει πολύ-πολύ μακριά![...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Της νηστείας: κουνουπίδι αντί για κιμά

Στο παρελθόν, αντιπαθούσα την νηστεία. Κυρίως γιατί αντιδρούσα στο γεγονός ότι η θρησκεία την επέβαλε, με μια επίφαση που δεν μπορούσα να κατανοήσω. Το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Οι bostanistas στο Bollywood

Tandoori ονομάζεται το εξ Ινδίας μαριναρισμένο σε μπαχαρικά και γιαούρτι κρέας ή κοτόπουλο, που προέρχεται από το βορειοανατολικό μέρος της χώρας και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αχ κουνελάκι, ξύλο που σου 'μελλε να φας

Η Αίγινά μας είναι νησί. Την βρέχει από παντού η θάλασσα κι έχει έτσι πολλά όμορφα ακρογιάλια. Αμμουδερές παραλίες και μικρούς βραχώδεις κόλπους με διάφανα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Tips για το σπίτι

* Για τον βουλωμένο νεροχύτη σας ρίξτε στην τρύπα του νεροχύτη ή του νιπτήρα, 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και στην συνέχεια 1 φλιτζάνι ξύδι. Βάλτε την τάπα και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τρυφερό και νόστιμο μοσχαρισιο συκώτι |[...]

Θυμάμαι τη Σμυρνιά γιαγιά μου, τη Ναυσικά (εξαιρετική μαγείρισσα και ίσως ο πιο «άγιος άνθρωπος» που γνώρισα στη ζωή μου), μια φορά την εβδομάδα απαραιτήτως να[...]

Πηγή: caruso.gr
ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΔΕΡΑ

Υλικά : 1 φιλέτο μοσχαρίσιο (250 g κρέας ανά άτομο) 2 κρεμμύδια 2 φλιτζάνια κρασί μαδέρα (ή μαυροδάφνη) 1/2 κουταλιά φαρίνα 1 κύβος ζωμού μόσχου 1/2 κουταλιά[...]

Πηγή: yumyum.gr
Αρνάκι στο φούρνο με χόρτα άγρια, γιαούρτι και[...]

Μια λιχουδιά από την Μάνη   Υλικά 1 χεράκι από αρνί ή μπουτάκι, σε μερίδες που το μαρινάρω σε αλατόνερο για 36 ώρες. Λαχανικά που δεν θέλουν ζεμάτισμα αλλά[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Βίντεο με 9 απλά μυστικά για να ψήσετε την[...]

By Δημήτρης Παπαζυμούρης caruso, Video, καθημερινές συνταγές, κρεας, μοσχαρι, μυστικα & τεχνικες, πρωτες υλες July 28, 2014 Τι πιο απλό απ’ το να θέλει κανείς[...]

Πηγή: caruso.gr
Σουτζουκάκια με ελιές στη γάστρα

Τα σουτζουκάκια θέλουν πολύ σκόρδο και πολύ κύμινο…..έλεγε η μαμά μου. Τόσο σκόρδο που να περνάει μύγα από πάνω, να ζαλίζεται και να πέφτει…..[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μπριζόλες χοιρινές με βελούδινη σάλτσα λεμονιού[...]

Με το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Ψαρονέφρι σε Φύλλο Σφολιάτας: εντυπωσιακό,[...]

Το φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]

Πηγή: caruso.gr
Αγριογούρουνο Μπουργκινιόν: σε κόκκινο κρασί με[...]

Το Αγριογούρουνο είναι για μένα το πιο νόστιμο κρέας για μαγειρευτό και η κλασική συνταγή α λα Μπουργκινιόν (Bourguignon) , δηλαδή εκ Βουργουνδίας, η καλύτερη[...]

Πηγή: caruso.gr
Μπιφτέκια της εκκαθάρισης, με ψητή πέστροφα

Χθες έβγαλα τέσσερις πέστροφες από την κατάψυξη. Είπαμε, άρχισαν οι εκκαθαρίσεις σε ψυγείο και ντουλάπια και αφού τα καθαρίσουμε θα δούμε τι και πώς θα τρώμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κατσικάκι κατσαρόλας σε λευκό κρασί με κάπαρη,[...]

Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]

Πηγή: caruso.gr
Ράχη από χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με[...]

Μια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy