Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας γιαούρτι 5 κ. σούπας σπορέλαιο λίγο αλάτι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: e-sofia.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Μια παραλλαγή της νηστίσιμης πατατόπιτας που είχαμε φτιάξει στο παρελθόν που τώρα με την προσθήκη του λουκάνικου αλλάζει και γίνεται πιο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr2 έντερα παχιά (από γίδα) 1 συκωταριά αρνίσια (χωρίς το συκώτι) 300γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 4 κ.σ. ρύζι γλασέ[...]
Πηγή: cooklos.grΕύκολη συνταγή για χωριάτικες ατομικές πίτες με σπιτική ζύμη για το φύλλο και γέμιση από κατσικίσιο τυρί, πράσο και πιπεριά. Είναι ιδανικές για όλες τις ώρες[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.comΣυχνά με καλούν σε σπίτια και μου ζητάνε να μαγειρέψω λέγοντάς μου ότι “έχουμε τα πάντα” από εξοπλισμό, μόνο για να ανακαλύψω αφού φτάσω, το πόσο σχετικό είναι[...]
Πηγή: caruso.grΠριν από ένα περίπου μήνα παρουσίασα μια συνταγή με πάστα Lumaconi, τα υπέροχα κελύφη σαλιγκαριού που φτιάχνει ο οίκος Del Cecco της Ιταλίας. Το κελύφη ήτανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esin English soon Μεγάλη Πέμπτη ξεκινήσαμε για Χαλκιδική..Ο καιρός υπέροχος..σαν καλοκαίρι..Πως αλλάζει μαγικά η διάθεσή σου μόλις βγει ο ήλιος...Τι περίεργο[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 6 φύλλα κρούστας για πίτες 750γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 3 πράσα σε λεπτές ροδέλες(μόνο το[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΜια κουταλιά αγνό βούτυρο πάνω από ένα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, δίνει εύρος και γευστική ένταση, ανεβάζει την ηδονική του διάσταση και εντείνει τον σπιτικό[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 4-5 φλιτζάνια ζωμό κότας έτοιμο ή σπιτικό λίγο βούτυρο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comLUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τις μορχέλες , το μόνο αξιόλογο μανιτάρι της Αττικής, είχα γράψει και πέρυσι. Φέτος οι κουκλίτσες εμφανίστηκαν νωρίτερα. Από τα τέλη του Φλεβάρη, λόγω του[...]
Πηγή: bostanistas.grΆλλη μια συνταγή απο το τραπέζι του Σαββάτου, η δική μου αγαπημένη στριφτή πίτα με κιμά και πλιγούρι. Οι σπόροι κύμινου δίνουν ενα φανταστικό άρωμα στην πίτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα γάλα 1/2 κούπα γιαούρτι 1/4 κούπας βούτυρο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr