Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 2 μέτρια κρεμμύδια ή 1 μεγάλο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 3 μέτρια πράσσα σε ροδέλες βρασμένα για 8 λεπτά και στραγγισμένα 700 γρ. κιμά (μισό χοιρινό, μισό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτό το φαγητό το είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό αλλά όλο έπαιρνε αναβολές. Την ιδέα την έχω πάρει από το περιοδικό ΓΕΥΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑ του 2002, αλήθεια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο κλασσικότερο των ελληνικών πιάτων γεμίζει με γεύση την Κυριακή μας και μαζεύει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr120 γρ. γλιστρίδα (χρησιμοποιούμε τις τρυφερές κορυφές, μπορούμε και τα πιο κάτω χοντρά κοτσανάκια αν είναι τρυφερά) 100 γρ. μηλόξιδο 5 γρ. χοντρό αλάτι 5 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για ένα πήλινο διαμέτρου 32-35 εκ.) 500 γρ. ρεβίθια 800 γρ. χοιρινό μπούτι ή σπάλα (κομμένο σε κύβους) 2 μέτρια κρεμμύδια 2 παραγινωμένες ντομάτες 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΠριν από κάθε ελληνικό φαγοπότι, υπάρχει πάντα η “ιεροτελεστία” των μεζέδων. Στρώνουμε το τραπέζι, βγάζουμε τα τσίπουρα και τις μπύρες και φυσικά δεν λείπουν[...]
Πηγή: xryses-syntages.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣτην χώρα υπάρχουν κάποιες ταβέρνες και σχεδόν όλες έχουν περιποιημένο φαγητό και μάλιστα κάποιες έχουν και ποιοτική ζωντανή μουσική (νησιώτικα ή ρεμπέτικα). [...]
Πηγή: greekcook.grΤι χρειαζόμαστε: 1 με 1,5κ. χοιρινό ρολό (από μπούτι ή σπάλα) 2 φινόκιο (μαραθόριζες) 6 μεγ.πατάτες κομμένες κυδωνάτες λάδι, λεμόνι, αλατοπίπερο και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6+6: Οι καλύτερες και οι χειρότερες γεύσεις του καλοκαιριού Σας προτείνουμε τα έξι καλύτερα και τα έξι χειρότερα σνακ και γεύματα για τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμμένος 100 γρ. παξιμάδι ντάκος 3 σκ. σκόρδο 1 κ. γ. κύμινο, 1/4 κ.γ. τζίντζερ σκόνη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500γρ γλυστρίδα (χρησιμοποιούμε τις τρυφερές κορυφές.. μπορείτε και τα πιο κάτω χοντρά κοτσανάκια αν είναι τρυφερά) 200γρ μηλόξιδο 20γρ χοντρό αλάτι 10γρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.com