Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
25 λουκάνικα μπουκιές Για τη ζύμη 1 φλ. λιωμένη μαργαρίνη χλιαρή 1 φλ. γάλα 1 κ. γ. αλάτι (κοφτή) 1 κ. γ. μαγιά σκόνη 2 κ. σ. τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.grΔεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ, με την τηλεόραση γενικώς, έχουμε πάρει ένα διαζύγιο καιρό τώρα. Πολύ λίγα πράγματα βλέπω πια, κι αυτό από καθαρή τύχη, αν ο χρόνος[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠίτσα τυρόψωμο με λουκάνικο This entry was posted in ΠΙΤΣΑ on 16/04/2014 by roula. Υλικά για 4-6 άτομα. Για τη ζύμη 225 γρ αλεύρι σκληρό 25 γρ.[...]
Πηγή: easykuzina.grΣε λίγες μέρες αρχίζουν τα σχολεία και μεις θα σπαζοκεφαλιαζουμε για το τι θα δίνουμε κάθε μέρα στα μικρακια μας! Τα Χερια μας λύνουν τα κορίτσια μας η Μαρία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια σχετικά πιο «ελαφριά» πίτσα, με ντομάτα, πιπεριά και λουκάνικο κοτόπουλου, χωρίς άλλα αλλαντικά, αλλά με ποικιλία τυριών, που της χαρίζουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΚουλουράκια με τυρί Υλικά 1 κιλό αλεύρι 80 γραμμάρια ζάχαρη 20 γραμμάρια αλάτι 30 γραμμάρια μαγιά νωπή 100 γραμμάρια ελαιόλαδο 500 γραμμάρια νερό χλιαρό[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΕρωτεύτηκα αυτό το φαγητό όταν το πρωτοέφαγα στην Αθήνα σε ένα εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα. Η ονομασία του σημαίνει η απόλαυση του Σουλτάνου και αν το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Εύκολα σνακ μου ζητάτε, εύκολα σνακ σας δίνω..Για όσους δε διαθέτουν χρόνο για αναμονές, φουσκώματα-ξεφουσκώματα αυτή εδώ είναι[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΓια το πλύσιμο των χόρτων Αφήστε τα χόρτα μετά το καθάρισμα στο νερό περισσότερο από μια ώρα, ανακατεύοντας τα κάποτε – κάποτε. Αφήστε τα και μετά το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr