Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
600 γρ. μοσχάρι γάλακτος χτυπημένο για σνίτσελ 150 γρ. παστουρμά μισή ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες 150 γρ. φέτα τριμμένη αλάτι, πιπέρι Για το πανάρισμα:[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια τα βραβεία ποιότητας 2015 του Γαστρονόμου ξεκίνησα να γράφω με ενθουσιασμό την μεθεπομένη της απονομής τους. Μια-δυο σφήνες όμως πριν ολοκληρωθεί το οπτικό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: Για τη ζύμη 3 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κύβο λαχανικών ή[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά: Για τον κιμά 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 αβγό ψίχα ψωμιού υγρή 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκελιδα σκόρδο (προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι και[...]
Πηγή: greekcook.grΤο περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr2 φύλλα σφολιάτα 4 φέτες παστουρμάς ΜΙΡΑΝ 3 αυγά (το ένα αυγό ελαφρώς χτυπημένο) Άλλες συνταγές με: φύλλα σφολιάτα παστουρμάς ΜΙΡΑΝ αυγά Εκτέλεση Κόβουμε το[...]
Πηγή: mamapeinao.grΒόλτα στην Αθήνα χωρίς ένα πέρασμα από την οδό Ευρυπίδου, για μένα δε νοείται! Ξέρετε...εκεί που οι αισθήσεις αρχίζουν να υπερλειτουργούν & οι μυρωδιές των[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΚαι για ακόμα μία φορά ο παστουρμάς είχε την τιμητική του! Μα τι ωραίο αλλαντικό που είναι...τόσο πικάντικο, με απίστευτα πλούσια γεύση και αρώματα που σε[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΤην κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια την γνώρισα στο πάλαι ποτέ εστιατόριο 48, μέσα στην γκαλερί της Ιλ. Τούντα, στο ίδιο νούμερο της Αρματωλών και Κλεφτών. Από[...]
Πηγή: pandespani.comΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ - ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Αθόγαλαν : Το καϊμάκ’ ας σο γάλαν έλεγαν αθόγαλαν, «Οντες τρώτεν τ’ αθόγαλαν, το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑνατολίτικοι κεφτέδες φούρνου Στην υφή και στα αρώματα, αυτοί οι μεγάλοι κεφτέδες θυμίζουν κεμπάπ. Το μίγμα τους πρέπει να είναι σφιχτό, αλλά πολύ αφράτο. Αν η[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ Καισάρεια (στην Τουρκική Καϊσέρι) είναι η πρωτεύουσα της Καππαδοκίας. Είναι πασίγνωστη για το ιδιόμορφο τοπίο στη γύρω περιοχή αλλά και για την πίττα[...]
Πηγή: bostanistas.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]
Πηγή: pandespani.comΗ μελιτζάνα είναι το κύριο λαχανικό της μαγειρικής της Τουρκίας. Από τις μαρμελάδες έως τις σούπες, από το κεμπάπ έως τα μαγειρευτά, χρησιμοποιείται με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΛίγα βιβλία... πολυ λίγα βιβλία πήρα μαζι μου τον Μάρτιο που έφυγα απο την Ελλάδα. Μεταξυ άυτών, έφερα το "Ενθύμιον γεύσεων απο την Μικρά Ασία", μια σχολική[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1,5 κιλό μοσχαρίσιο κιμά PORKY 100 γρ. Καραμανλίδικο παστουρμά από μπούτι μόσχου SARY 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 2 γρ. πάπρικα καυτερή 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚΛΑΣΙΚΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ - ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Αθόγαλαν : Το καϊμάκ’ ας σο γάλαν έλεγαν αθόγαλαν, «Οντες τρώτεν τ’ αθόγαλαν, το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr