Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
ΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε το κουνέλι ή τον λαγό στιφάδο. Όμως αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και με άλλες γεύσεις. Το κουνέλι ή ο λαγός στη γάστρα με[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ρολό χοιρινό είναι συνταγή του γαμπρού μου σεφ Κωνσταντίνου Λιαπάτη. Είναι πράγματι τόσο μαλακό και γευστικό το αποτέλεσμα που σίγουρα θα ενθουσιάσει εσάς[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε το κουνέλι ή τον λαγό στιφάδο. Όμως αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και με άλλες γεύσεις. Το κουνέλι ή ο λαγός στη γάστρα με κάστανα[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Γίγαντες Ογκραντεν Οι γίγαντες είναι τα καλύτερα φασόλια όλων των κατηγοριών. Ο καρπός είναι μεγάλος σε σχήμα κουκιών και θα πρέπει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο αρνί μπούτι στο φούρνο με μουστάρδα είναι ένα νόστιμο και εύκολο φαγητό. Γίνεται εξίσου καλό και με χοιρινό μπούτι. Το μυστικό είναι το σιγανό ψήσιμο. Αν[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤη συνταγή θα τη φτιάξω αύριο για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, μόλις μου την είπε η μαμά μου από το τηλέφωνο που τη μαγείρεψε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο αστείο είναι ότι διάλεξα να γράψω ως πρώτη συνταγή για ένα φαγητό που δε μας έχει μαγειρέψει ποτέ η μητέρα μου. Ίσως γιατί μέχρι κάποια ηλικία δε θα το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτο μοσχάρι με χλωρά κρεμμυδάκια, μανιτάρια και πιπεριές, χωρίζουμε τη συνταγή σε δύο μέρη. Στα υλικά που βάζουμε για να μαγειρέψουμε το κρέας και στα υλικά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Guvec που σημαίνει γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό της Οθωμανικής κουζίνας πού πέρασε και στην Ελληνική κουζίνα, στην Κύπρο, στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑυτή τη συνταγή την εμπνεύστηκα από τα εσκαλόπ χοιρινό που έχω αναρτήσει. Βγήκαν οι μπριζόλες μαλακές και ζουμερές και η σάλτσα του ήταν τέλεια από γεύση και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι μπριζόλες χοιρινές κρασάτες είναι ένα πανεύκολο φαγητό για τους εργένηδες, αλλά και τις μανούλες που εργάζονται και δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους![...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr