Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.gr2 κιλά χτένι από τη σπάλα (ποντίκι στρογγυλό ή κιλότο) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 1/2 πράσο 4[...]
Πηγή: argiro.grΤο τριμμένο λάχανο "ζυμωμένο" με λεμόνι και λίγο αλάτι και στιμένο, για να μαραθεί, είναι η πιο αγαπημένη μου χειμωνιάτικη σαλάτα. Σχεδόν πάντα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κιλό και 200 γραμμάρια μοσχάρι σπάλα ή μπούτι (χτένι ή κιλότο) 250 γραμμάρια μαυροδάφνη 250 γραμμάρια κόκκινο κρασί 1/4 φλιτζάνι[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη μαρινάδα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1.200 γρ. μοσχάρι χτένι σπάλας σπαλομίτα 2 φύλλα δάφνη 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικό με σύκο ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος 1/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΜπορεί να μην μπήκε καλά-καλά ο Δεκέμβρης ακόμη, αλλά το εορταστικό κλίμα στην πόλη μας είναι πολύ έντονο. Και δεν ξέρω αν φταίει η εθνική κατάθλιψη, όμως σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟ στη γάστρα.....!!!! Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρυζακι.....πατατουλες τηγανιτές η ακόμα ακόμα και με μακαρόνια.........είναι τόσο νόστιμη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr