Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Η ματσάτα είναι φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται στη Φολέγανδρο και μοιάζουν με τα γνωστά μας λιγκουίνι. Εδώ, τα συνοδεύουμε με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠώς τα καταφέρνω και πολλές φορές ξεμένω από χρόνο και πρέπει να μαγειρέψω γρήγορα, ακόμη και την Κυριακή! Γι' αυτό και χρησιμοποιώ τακτικότατα χύτρα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥλικά Για τη βάση: Μισό πακέτο μακαρονάκι κοφτό βρασμένο με αλατάκι (τις περισσότερες φορές βάζω ριγκατόνι ή πένες αλλά δεν είχα αυτή τη φορά) Μισό πακέτο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαι πες τώρα πως βρίσκεσαι στη Λάρισα, ή πως θα βρεθείς εκεί για κάποιο λόγο (όπως έγινε και με μένα). Πρέπει οπωσδήποτε να περάσεις από το[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΜοναδικός συνδυασμός γεύσεων που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 2 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10 λεπτά, μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ συνταγή μας σήμερα είναι αφιερωμένη σε όσες φίλες και φίλοι είναι χορτοφάγοι! Φυσικά, ο κατάλογός μας διαθέτει πάρα πολλές χορτοφαγικές συνταγές για όλα τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟρισμένες εικόνες φαγητών μας ξυπνούν αρχέγονα ένστικτα. Αυτή ενός αφράτου και τραγανού καρβελιού πάντα το καταφέρνει. Είναι δελεαστική, ακόμα κι όταν είσαι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜαμαδίστικο φαγάκι σας έχω σήμερα! Ντόπιος πετεινός κοκκινιστός με λιγκουίνι. Φαγητό λουκουμάκι. Με μπόλικο τριμμένο ανθότυρο επάνω, για όλη την οικογένεια[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΤα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής 500 γρ. λινγκουίνι 2 κουτ. σούπας Flora soft με βούτυρο 1 κιλό μοσχαράκι σε κομμάτια 1 κουτί ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 500[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com