Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Οι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr“Η μακαρονάδα της Πέμπτης” σας αποχαιρετά σήμερα. Αλλά προφανώς τα ζυμαρικά δεν θα λείψουν από το bostanistas. Και διάλεξα την πιο παιδική, την[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ κινέζικη ευχή «γκουνγκ χέι φατ τσόι», που θα την ακούσουμε αρχές Φεβρουαρίου, συνήθως μεταφράζεται «ευτυχισμένος ο καινούργιος[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας απλός γιορτινός μπουφές που αποδεικνύει πως δεν χρειάζονται ακριβά υλικά. Το τραπέζι τούτο αξιοποιεί τα πλούσια σε γεύση εποχιακά εδώδιμα, την κολοκύθα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!!! Η πρώτη καλοκαιρινή Κυριακή! Τί ειρωνία!!! Εδώ στη Θεσσαλονίκη, από το πρωί, συννεφιά, μουντάδα, ψιλόβροχο κι ένα, μάλλον, κρύο αεράκι που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι μια πίτα που όποτε την έχω κεράσει....μετά κερνάω και χαρτάκια με την συνταγή της! Είπα λοιπόν να την μοιραστώ και μαζί σας και να στέλνω τους υπόλοιπους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ Αη Γιώργης, ένας από τους πιο δημοφιλείς αγίους στη Μακεδονία και στη Θράκη σε ορισμένα χωριά τιμάται με κουρμπάνια (ζωοθυσίες) αρνιών. Όλες οι οικογένειες[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣας αρέσουν οι κρέπες?? Εμάς πολύ! Με γλυκιά ή αλμυρή γέμιση, τις φτιάχνω τουλάχιστον μια φορά στις 10 μέρες. Έχω πολλές συνταγές για γλυκές και αλμυρές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr..τραπεζι γιορτης..της δικης μου γιορτης και του πατερα μου.. στελλα και στελιος.. σαν Βορειοι λοιπον..(ασχετα εαν η καταγωγη ειναι απο Κρητη.. οταν λεμε πως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕντυπωσιακό κέρασμα για μπουφέ ή σαν πρωτο ορεκτικό σε καθιστό τραπέζι. Τα βολ ο βαν (vol au vent) ειναι μικρες θηκες ζυμης με τρυπα οι οποιες ειναι πολυ[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑχ πολύ άσχημο πράγμα οι ιώσεις... ούτε να μαγειρέψεις δεν έχεις κουράγιο. Την γλίτωσα όλο το χειμώνα και αρρώστησα τώρα. Γι' αυτό και σας άφησα χωρίς[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΥλικά 4 αρνίσια κότσια Αλάτι, πιπέρι 1 κιλό κεράσια καθαρισμένα Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο ½ κιλό κρασί 10 φύλλα αρμπαρόριζα Για τη γαρνιτούρα : 1 κιλό σπανάκι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά (για 4-5 άτοµα) 1 φιλέτο γαλοπούλας περίπου 1 κιλό, 1 γεµάτη κουταλιά βούτυρο, 3 γεµάτες κουταλιές ψιλοκοµµένο κρεµµύδι, 5 γεµάτες κουταλιές πολύ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ φίλη του blog μας, η Mary , μας στέλνει την συνταγή της για γκιούλμπασι, η οποία όπως μας εξομολογείται κάνει θραύση όποτε την σερβίρει. Την συνταγή αυτή η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα πιροσκί είναι ένα ρώσικο παραδοσιακό έδεσμα. Μοιάζουν με τους τούρκικους τζεσλεμέδες, αλλά γίνεται με πολύ περισσότερη ζύμη. Μοιάζουν με τυροπιτάκια αλλά[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr