Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Top 20 συνταγές για μανιτάρια Το φθινόπωρο και τα μανιτάρια έχουν σχέση. Δυναμική. Ούτε καλή, ούτε κακή, ούτε ενδιαφέρουσα ή ωραία. Ούτε καν νόστιμη, επειδή τα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Μοσχάρι σπάλα 12οο γρ Λαζάνια 1 πακέτο Ντομάτες φρέσκιες 5-6 τεμ μέτρια Ντοματοπολτός 1/2 κουτί Σκόρδο 3 σκελίδες Πιπέρι μαύρο και πάπρικα 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΠόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΤελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη... καλέ πως πέρασε αυτός ο μήνας, ούτε που τον καταλάβαμε!! Μας αποχαιρετά με δυο μεγάλες γιορτές (του Αγίου Δημητρίου και την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr Είμαστε ήδη στην δεύτερη εβδομάδα του Δεκέμβρη και μας φαίνεται πως πέρασε πάρα πολύ γρήγορα ο καιρός! Θα έρθουν γρήγορα οι γιορτές και πολύ σύντομα και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλημέρα σας! 22 Σεπτεμβρίου... φθινοπωρινή ισημερία και πρώτη, επίσημη μέρα του Φθινοπώρου! Τα χρώματα του άγγιξαν πια την πόλη αν και τα δέντρα δεν θέλουν να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι ο αγαπημένος μου μεζές όταν πηγαίνω σε μπυραρία. Μου αρέσει που μου το σερβίρουν πάνω σε έναν ξύλινο δίσκο κοπής και μου έχουν και καρφωμένο πάνω του κι[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comBajazzo Σκορ: Με 16/20* και 3 σκούφους, το καλύτερο εστιατόριο της Αθήνας. Υλικά (για 4 άτομα) Κρέας 800-1000 γρ. κρέας ελαφιού, χωρίς κόκαλα 200 γρ. χοιρινή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά Μοσχαρίσια σνίτσελ φιλετακια κομμένα στην μέση Φέτες λεπτές ξερό κρεμμύδι, Λάδι για το σοτάρισμα Μανιτάρια σοταρισμένα χωρίς καθόλου νερό Λίγη κρέμα[...]
Πηγή: greekmasa.grO Νεοϋορκέζος Chef Bobby Flay ετοιμάζει μια μπελαλίδικη, αλλά πεντανόστιμη συνταγή! Ο διευθυντής και υπεύθυνος 10 εστιατορίωνα στο Big Apple, ετοιμάζει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html