Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
You are here: Home / Με Μοσχάρι / Στιφάδο Πολίτικο 23/05/2019 by Greekouzina Leave a Comment στιφάδο πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Παραδοσιακή[...]
Πηγή: greekouzina.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comPin It ΜΜΜΜ…νόσθιμο (αυτό είπε η κόρη μου όταν το δοκίμασε) Υλικά 1 πακέτο μεγάλα κοχύλια (μακαρόνια) 50 γρ. βιτάμ 1/2 φλ. τσαγιού γκούντα 1/2 κιλό κιμά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΜια πολύ ενδιαφέρουσα και νόστιμη συνταγή με τα ιταλικά ζυμαρικά. Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 500 γρμμάρια κοχύλια μεγάλα De[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα νοστιμότατο πιάτο με μια ξεχωριστή, αυθεντική Ιταλική πάστα! Τα κοχύλια θα γεμίσουν με κιμά και θα καλυφθούν με Ελληνικά τυριά, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚΕΜΠΑΠ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ (SOĞAN KEBABI) Πριν απο αρκετα χρονια, μια ηλικωμενη πελατισσα απο την Φλωρινα, μου διηγοταν οτι η μητερα της συνηθιζε να φτιαχνει ενα πολυ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ μέρα της γιορτής των γενεθλίων ενός παιδιού είναι θεωρώ η πιο αγαπημένη τους .... ίσως και πριν τα Χριστούγεννα ή τουλάχιστον έχουν ακριβώς την ίδια χαρά και[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ μακαρονάδα με κιμά αρέσει σε όλους. Ακόμα περισσότερο ίσως αν μπει και στο φούρνο με μπόλικο τυρί. Εμείς εδώ προσθέσαμε και κολοκύθα! Το αποτέλεσμα ήταν απλά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαι μιλάμε για τα υπόλοιπα μακαρόνια κοχύλια , από αυτά που εδώ και καιρό δεν είχα κάτσει να φτιάξω, άφου άλλα πράγματα έμπαιναν και έβγαιναν στην κουζίνα μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧριστός Ανέστη, φίλες και φίλοι. Χρόνια Πολλά σε όλους μας... Πάει πέρασε κι' αυτή η Πασχαλιά. Τα κεφάλια μέσα και "πάμε" με δύναμη, να δούμε που θα μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤη daube την έμαθα πριν 3 χρόνια απο ένα άρθρο της Ντ. Κόχυλα στα Νέα. Διαβάζοντας για τα υλικά,όσο και για τον τρόπο μαγειρέματος,μμμ...γοητεύτηκα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr