Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 177 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για την ζύμη: -1 κ.γ. ζάχαρη -1 φακελάκι μαγιά ξηρή -2 φλιτζάνια αλεύρι και αλεύρι για το ζύμωμα και τους πάγκους -3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό -1½[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΑγαπημένο παραδοσιακό κρητικό πιάτο! Το κουνέλι είναι αγαπημένο κρέας των απανταχού κρητικών. Απ’ ότι ξέρω στην Κρήτη καταναλώνουμε τα περισσότερα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 1 1/2 κιλό σπανάκι κατεψυγμένο 2 κρεμμύδια ξερά 1/2 κούπα σκληροτύρι τριμμένο 6 αυγά 200γρ. βούτυρο 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πρέζα[...]
Πηγή: syntages.matia.gr½ κιλά περίπου χοιρινή πανσέτα ξεκοκαλισμένη και ανοιγμένη PORKY Για τη γέμιση 50 γρ. ΚΑΣΙΟΥΣ LIGHT ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 1/2 πιπεριά πράσινη 1 καρότο 3 ντοματίνια [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ: 1500 gr ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΟΣΧΟΥ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΕ ΦΕΤΑΚΙΑ 2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ 2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΦΕΤΑΚΙΑ 400 gr[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΌταν ο παππούς μου έσφαζε αρνί ή κατσίκι, η γιαγιά μου έπαιρνε τη συκωταριά, κι αν δεν την έκανε λαδορίγανη, με φώναζε να φτιάξουμε μαζί τζιγεροσαρμάδες. Και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (8-10 μερίδες) : 500 γρ μακαρόνια χοντρά, 2 αυγά 750 γρ κιμάς, 1 φλιτζ βούτυρο 240 γρ κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα τριμμένη 1/2 φλιτζ ξηρό κρασί λευκό 1[...]
Πηγή: yumyum.grΠαραδοσιακό κυριακάτικο φαγητό, ειδικά όταν μαζεύεται όλη η οικογένεια γύρω από το στρωμένο με τα καλά του τραπέζι και το απλό μεσημεριανό φαγητό[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -800 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά -2 -300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο μουλιασμένο σε νερό η κόκκινο κρασί -1 μεγάλο κρεμμύδι περασμένο στον τρίφτη η[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΚαλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου. Είστε καλά; Η ζέστη καλά κρατεί οπότε όσοι μπορείτε τρέξτε σε καμιά παραλία για δροσιά και χαλάρωση. Ξεκίνησε ο μήνας των[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΨαρονέφρι με μέλι και μπαχαρικά! Ένα γλυκοπικάντικο ψαρονέφρι, ό,τι πρέπει για τα φθινοπωρινά κρύα. Υλικά (Μερίδες 4-6) 3 τεμάχια ψαρονέφρι, συνολικού βάρους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠιο Χριστουγεννιάτικο φαγητό...πεθαίνεις!!! Σταφίδες...κουκουνάρι...κανέλα!!! Η κυρία Μαρία, η μαμά της φίλης μου της Νίκης, μου έστειλε αυτήν την συνταγή! Ότι[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΜαρόκο! Μια ονειρεμένη χώρα, γεμάτη ήλιο, με παράξενη και πολύπλευρη κουζίνα, μίξη ενός πλήθους πολιτισμών, γεμάτη από αρώματα μπαχαρικών, φρούτα (με πιο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ Κρεμμύδια 2 μεγάλα (ψιλοκομμένα) Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι κρασιού Ντοματοπολτό 1 κουτί με ψιλοκομμένο ντοματάκι Αλάτι-πιπέρι Κανέλα[...]
Πηγή: chefoulis.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι πανεύκολη και απλούστατη!!! Υλικά: 1 πακέτο ψαχνιώτικα φύλλα κρούστας 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 φλιτζ.τσ. ντοματοχυμός 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια (το ένα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη παραλλαγή για να φτιάξετε τα γιουβαρλάκια. Στα παιδιά μου δεν αρέσουν τα κλασσικά γιουβαρλάκια αβγολέμονο αυτά όμως τα τσακίζουν!!! Υλικά: 750[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(εγώ προτιμώ το ποντίκι) 1 ποτηράκι κόκκινο ξηρό κρασί 1 πακέτο κριθαράκι χοντρό 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα 2 ξυλάκια[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr