Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 91 συνταγές
Η λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Για τις φτερούγες (4 - 5 άτομα) 1 1/2 κιλό ολόκληρες φτερούγες κοτόπουλο 1 κουταλιά της σούπας κοφτή βούτυρο λιωμένο 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Ήρθε ο καιρός να σας ενημερώσω ότι έφυγε και ο Φεβρουάριος. Μαγικό? Για μένα περνάει απίστευτα γρήγορα ο καιρός και σε λίγες μέρες κλείνω δυο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ σύντροφός μου είναι εκείνος για τον οποίο μαγειρεύω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ο Σ αγαπά το καλό φαγητό και σύμφωνα με τον ίδιο, είναι από τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr...γλυκιά απόλαυση με ελάχιστες θερμίδες και μοναδικά αρώματα Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Το καταλάβατε;;; Έφτασε ο Νοέμβριος ο τελευταίος μήνας του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι γιορτές πλησιάζουν γι αυτό σας έχω μια μαρινάδα για κρέατα τα οποία μπορείτε να σερβίρετε σε μπουφέ με τα υπόλοιπα καλούδια που θα φτιάξετε! Υλικά για 500[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr2 κουνέλια βάρους περίπου 1.500 γραμμάρια το καθένα 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 ml σπιτικός ζωμός κοτόπουλου (δείτε τη συνταγή) ½[...]
Πηγή: sidagi.grΜετά από ένα Σαββατοκύριακο μακριά σας λόγω πολύ κακής «σύνδεσης» του υπολογιστή μου, επιστρέφω από τα πάτρια και σας κερνάω τα αγαπημένα μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτό το φαγητό το έκανα παλιότερα στην κατσαρόλα. Τον τελευταίο καιρό όμως το κάνω στην γάστρα και γίνεται φοβερό. Πολλές φορές προσθέτω και πατατούλες, και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕντάξει, ο Κυπραίος πάντα θα έχει τη σούβλα σε πρώτη και κύρια θέση στην καρδιά του (και στις φραγμένες του αρτηρίες). Αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί άρχισαν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comοσομπούκο γαλοπούλας με τζίντζερ και κόλιανδρο To oσομπούκο (ossobuco) είναι ως γνωστόν ιταλική εφεύρεση και δη βόρεια και δη εκ Μιλάνου. Eίναι το «κόκκαλο με[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 1 συκωταριά Πιπέρι, αλάτι, κόλιανδρο ,λίγη ρίγανη 2 λεμόνια 1 ποτήρι κρασί μαύρο η κονιάκ 5 πλεξίδες εντεράκια Μπόλιες 2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: greekcook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα απο τα πράγματα που μου λείπει πολύ εδώ στο Τορόντο είναι το κεμπάπ απο το "Αιγυπτιακό". Το Αιγυπτιακό είναι το πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε στην Ελλάδα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr21/12/16 Ρολό κιμά με μήλα και καρότα για όσους βαρέθηκαν το κλασικό μπιφτέκι αλλά και το κλασικό ρολό με το βραστό αυγό μέσα. Επιπλέον λόγω γιορτών, θέλουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.com700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]
Πηγή: gastronomos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΝόστιμα και ελαφριά μπιφτεκάκια κατάλληλα και για δίαιτα. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κιμά απο στήθος κοτόπουλου (εξ ίσου καλός είναι και ο ανάμεικτος από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για τη γέμιση για 6-8 άτομα 400γρ. μοσχαρίσιο κιμά 400γρ. χοιρινό κιμά 1 λάχανο 3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠεριμένοντας τις γιορτές θέλω να απολαύσω κάτι ήσυχο. Κάτι που δεν θα χαρακτηρίζεται γκουρμέ, κάτι που δεν θα θέλει πτυχίο πανεπιστημίου για να μαγειρευτεί,[...]
Πηγή: bostanistas.grΝα κολυμπάς στα πανέμορφα, καθαρά νερά της Μεσογείου με τον ήλιο να σου καίει τους γυμνούς ώμους και τα μάγουλα, να αισθάνεσαι την καυτή άμμο στα πόδια σου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr