Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
photo: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜποξάδες γεμιστοί με αρνίσιο κρέας Πρσετοιμασία: 1 ώρα και 30' !Για τα φύλλα! Υλικά 7 φλιτζάνια αλεύρι ½ φλιτζάνια λάδι ½ φλιτζάνια ρακί Νερό χλιαρό Αλάτι[...]
Πηγή: greekouzina.grΜ ια απ'τις εμπειρίες που'χα στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Κρήτη ήταν να βρεθώ σε παραδοσιακά κρητικά γλέντια.Τις μέρες που ήμουν στο νησί συνέπεσαν με την[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr1 κιλό σπάλα χοιρινή 1 νεροπότηρο κρασί λευκό (κατά προτίμηση ξηρό) αλάτι, πιπέρι, κύμινο λίγο λαδι Πλένουμε και κόβουμε το κρέας, σε μπουκιές. Το αφήνουμε σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ διαδικασία παρασκευής του παστουρμά (σημειώστε την κοινή ρίζα με το παστράμι) ξεκίνησε από τον τρόπο διατήρησης του κρέατος από τους Τούρκους καβαλάρηδες,[...]
Πηγή: greekcook.grΤσιγαριαστα βλήτα με φασόλια χάντρες και λουκανικο. Η συνταγή αυτή δεν είναι σχετικά απλή και εύκολη και θέλει σημασία στην λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα όμως[...]
Πηγή: greekouzina.gr1,5 κιλό μοσχάρι (κομμάτι για κατσαρόλα της επιλογής σας) 15-20 πατάτες baby (προαιρετικά) 1 ξερό κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσο 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤον ξεχώρισα από τους υπόλοιπους οργανοπαίχτες. Θες το κάτασπρο και φρεσκοσιδερωμένο του πουκάμισο, θες τα μακριά μαλλιά, που πλαισίωναν αγέρωχα, ως[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο παραδοσιακό λικέρ της Σαρδηνίας και της Κορσικής σε κρητική εκδοχή! Φυτό ερωτικό η μυρτιά. Όλοι οι μύθοι της αρχαιότητας με τον έρωτα την συνδέουν. Η ίδια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι κλασική συνταγή της Σαρδηνίας και ίσως ακόμα προλαβαίνετε να φτιάξετε το ασυνήθιστο αυτό χωνευτικό λικέρ για να το χαρείτε ή και για να το χαρίσετε στις[...]
Πηγή: bostanistas.grΦτιάχνετε λικέρ; Πετάτε τα φρούτα μετά; Μέγα λάθος! Τα περισσότερα από αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φαγητά που θα τους δώσουν έξτρα νοστιμιά, ή να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίμαι στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες και φυσικά πετάω απ' τη χαρά μου γιατί είμαι στον τόπο μου! Είμαι πάντα τόσο χαρούμενη όταν έχω τη δυνατότητα να έρθω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣουχλιά και σούφερα για κρασί! Σουχλιά και σούφερα λέμε στην Κρήτη τα κουτσομπολιά, τα ανακατώματα , τις μηχανορραφίες. Σουχλίζω πάλι θα πει κουτσομπολεύω και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην Κρήτη την πηχτή τη λέμε '' τσιλαδιά '' και συνοδεύει τα γιορτινά μας τραπέζια, όλο το δεκαπεντάμερο, είναι δε ιδανικός μεζές για ρακή και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤσιγαριαστα βλήτα με φασόλια χάντρες και λουκανικο. Recipe Type: Κύριο Πιάτο Cuisine: Greek Author: Greekouzina Prep time: 20 mins Cook time: 50 mins Total[...]
Πηγή: greekouzina.gr