Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Οι λαχανοντολμάδες αλλιώς! Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : 35 - 40 τεμ. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 1 ώρα, μαγείρεμα 1 ώρα. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία μοναδική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15 λεπτά, αναμονή 1 ώρα, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤέλος τα ψέματα!!! Από αύριο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του , που λέει και ο λαός... Διακοπές τέλος, ξεκούραση τέλος... ώρα για δουλειά! Είτε μας αρέσει, είτε[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα - 1 κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μπουκιές -½ κούπα ελαιόλαδο -1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά -1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα -1 καρότο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ απώλεια των μαλλιών, η τριχόπτωση, είναι ένα πρόβλημα που βασανίζει όχι μόνο τους άντρες, αλλά και πολλές γυναίκες, ειδικά την άνοιξη και το φθινόπωρο.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr