Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΆγγελος: καλά νέα, προστασία από ανώτερες δυνάμεις. Λευκή μαγεία. Άγκυρα: αν βρίσκεται κοντά στο χείλος του φλιτζανιού δείχνει σταθερότητα και επιτυχία στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓια τους λάτρεις των γλυκόξινων γεύσεων, των κρεμμυδιών και του σπιτικού τουρσί! Ιδανικά γι΄αυτό το τουρσί είναι τα κόκκινα κρεμμύδια, γιατί είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔημιουργήστε τη δική σας μικρή συλλογή από αρωματικά φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και αξιοποιήστε τις μοναδικές ιδιότητές τους χρησιμοποιώντας τα είτε στην[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠριν αγάλια αγάλια γίνει μέλι, είναι το "λεμόνι" του καλοκαιριού... Παλαιότερα, αλλά πολύ συχνά και τώρα, η σκιά στις αυλές και τις βεράντες των σπιτιών της[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr800 γρ. στήθος γαλοπούλας 150 γρ. προσούτο κομμένο φέτες Ψίχα από ψωμί 1 κλαδάκι δενδρολίβανο 1 σκελίδα σκόρδο 4 φύλλα φασκόμηλο Κλαδάκι μαϊντανό 1 λεμόνι ½[...]
Πηγή: cooktherapy.grΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η καλή μου grΕΑΤ , αφού μου έκανε την τιμή να δοκιμάσει 2 συνταγές από το blog μου, τις κριθαροκουλούρες και τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛατρεύω τις σαλάτες. Μπορώ άνετα να ζήσω μήνες χωρίς κρεατικά (τώρα που το λέω, δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να φάω κρέας!!! Ψέματα! Θυμήθηκα. Έφαγα ένα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 4-6 άτομα: 1 κουνέλι κομμένο σε κομμάτια 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 200 γραμμάρια λευκό σταφύλι, χωρίς κουκούτσια 2 ποτήρια λευκό ξηρό κρασί αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα: Χοιρινό με μήλο και κρεμμύδια 600 γρ. Χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους 50 γρ. Βούτυρο 300γρ. ολόκληρα κρεμμύδια στιφάδου 2 κ.σ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.grΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ Η λεξη στιφαδο ειναι ιταλικης προελευσης. Πολυ πιθανο να ειναι δανεισμος απο το βενετσιανικο stufà . Το stufato (στουφατο) ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr