Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
1 κιλό χοιρινό (εγώ χρησιμοποιώ συνήθως λαιμό ή μπούτι) κομμένο σε μικρές μερίδες των 2 -3 εκατοστών 1 μπουκάλι κόκκινο ξηρό κρασί (περίπου) 15-20 αποξηραμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχάρι νουά- σπάλα καλά σιτεμένο, κομμένο σε κομμάτια 500 ml κόκκινο κρασί 10 δαμάσκηνα 10 βερύκοκα 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 2 μεγάλα καρότα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα υλικά της εποχής αλλά και οι γιορτές, μας φέρνουν γλυκόξινες γεύσεις στο τραπέζι. Έτσι ενα ωραίο κομμάτι νουα από χοιρινό, παντρεύεται με κυδώνια και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑριστερά βλέπετε το σιρόπι και δεξιά την έτοιμη σουμάδα Υλικά: 200 γρ. καθαρισμένα ωμά αμύγδαλα 50 γρ. πικραμύγδαλα ή μερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου 750 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grτα λευκά (επάνω) και τα κόκκινα ισπανικά κρασιά από την γευσιγνωσία της 3ης παρουσίασης (2016) Τα ισπανικά κρασιά, οι τάσεις στην οινοποίηση και στην παραγωγή[...]
Πηγή: pandespani.comΧΟΙΡΙΝΟ ΝΟΥΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, ΓΛΥΚΟ ΞΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΟ Τα υλικα της εποχης αλλα και οι γιορτες, μας φερνουν γλυκοξινες γευσεις στο τραπεζι. Ετσι ενα ωραιο κομματι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ γεύση Μεσογείου παρουσιάζεται έντονα σε αυτή την πρωτότυπη συνταγή. Ο μοναδικός συνδυασμός των ξηρών καρπών, του βοδινού κρέατος και των μπαχαρικών είναι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: 1 φλιτζάνι του τσαγιού πληγούρι 2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι (καυτερό[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Για τα Chutney έχουμε μιλήσει ξανά εδώ , είναι αυτές οι γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια την διατροφική αξία του κάστανου μας τα είπε πολύ ωραία ο Nassos, εδώ. Ας δούμε και ένα φαγάκι, λοιπόν, με τον πολύτιμο και πεντανόστιμο αυτό καρπό[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠιλάφι με αρνί και ξηρούς καρπούς Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό αρνί[χωρίς κόκκαλα] 2 κρεμμύδια 500 γρ. ρύζι μπασμάτι 150 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 50 γρ. ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η πρώτη μέρα του 2015 γευστικά ήταν υπέροχη για την οικογένειά μου. Απολαύσαμε ένα τέλειο φαγητό φτιαγμένο από τη μεγάλη μου κόρη. Οι[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΈνα cult πιάτο, αποκλειστικότητα της χαλεπινής κουζίνας. Τα λεπτά, ξινούτσικα, πεντανόστιμα βύσσινα της περιοχής παρέχουν το γλυκόξινο, μια ιδέα πικρό φόντο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο εορταστικό μας τραπέζι όπως σας έχω ήδη πει το κυρίως πιάτο μας ήταν το ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και σιρόπι ροδιού. Με δαμάσκηνα έχω ξανά μαγειρέψει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο μικρές μεριδούλες 300 γρ. σάλτσα ντομάτας 200 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα στη σάλτσα τους 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί γλυκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com