συκωτι λαδοριγανη | ψησιμο σουφλε σοκολατας | γλυκα με μπισκοτο | καρυδοπιτα φανταστικη | κολοκιθοπιτα με πρασινι κολοκιθια | παστες σοκολατας | συνταγη μηλοπιτας με κονιακ | ρεβυθοκεφτεδες καλλιδης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 23 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ζεστό γλυκό κρασί (Glühwein)

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πατατόσουπα η φανταστική

Μια σούπα ιδιαίτερη και μυρωδάτη ! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σούπες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 150 γρ.[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
ΚΑΤΣΙΚΙ ΚΑΠΑΜΑΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ

Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι συνήθως με ντομάτα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μπιριάνι του εμίρη για το πρωτοχρονιάτικο[...]

Η συνταγή είναι πρωτοχρονιάτικη προσφορά του διεθνούς φήμης σεφ Anthony Nemet στις Γεύσεις της Εύβοιας. Τον ευχαριστούμε θερμά !!! Μπιριάνι του Εμίρη Υλικά 1[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο -[...]

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Η Iδανική μου, Aργομαγειρεμένη, Σάλτσα Ραγού[...]

Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών της[...]

Κυπάρισσος, κυπαρίσσι: Ανήκει στην οικογένεια των Κυπαρισσίδων. Είναι αγγειοσυσταλτικό και χρησιμοποιείται για τόνωση των φλεβών, σε κιρσούς, σε κράμπες των[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Μοσχαράκι με μαστίχα και φινόκιο

Η τελευταία Κυριακή που τρώμε κρέας,έως το Πάσχα, είναι η αυριανή σύμφωνα με το ορθόδοξο ημερολόγιο,αφού η επόμενη Κυριακή είναι της Τυρινής. Σήμερα την ώρα[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Ψητά σύκα με προσούτο και ουζάτο λαδολέμονο

8 φρέσκα, ώριμα αλλά σφιχτά μαύρα σύκα, πλυμένα καλά και κομμένα στη μέση (με τη φλούδα τους) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 16 φέτες προσούτο Για το λαδολέμονο 4[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Γλυκό φαγητό με αρνάκι και δαμάσκηνα

Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό αρνάκι χωρίς τα κόκαλα (σε κομμάτια) 32 δαμάσκηνα 50 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο 100 γρ. βούτυρο 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. κανέλα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αρνίσιο κότσι

4 αρνίσια κότσια 6 αστεροειδείς γλυκάνισους 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 400 γραμμάρια γλυκιά κολοκύθα κομμένη σε κύβους 1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους 2[...]

Πηγή: sidagi.gr
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
Τσάτνευ δαμάσκηνο με μήλο

Το τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Κατσικάκι λεμονάτο με τραχανά στη χύτρα[...]

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Καραμελωμένο αρνάκι φρικασέ με γλυκάνισο

Χριστόφορος Πέσκιας: «Η ελληνική κουζίνα για μένα έχει ρίζες στο συναίσθημα και τη νοσταλγία. Σε εικόνες της παιδικής ηλικίας, όταν καθόμασταν γύρω από το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μάθε τα πάντα για τα μπαχαρικά! (part 1)

ΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy