Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 100γρ. ελαιόλαδο 1 ½ κιλό χοιρινό λαιμό κομμένο σε μερίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πράσα κομμένα σε χοντρές φέτες 2 καρότα τριμμένα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠαραδοσιακό, αγαπημένο φαγητό. Με ελάχιστα υλικά, απλό, όπως όλα άλλωστε τα <<καθαρά>> Κρητικά φαγητά, πολύ υγιεινό,νόστιμο, και πολύ εύκολο. Και[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΣήμερα θα μάθουμε πως γίνεται ο ξινόχοντρος. Ο ξινόχοντρος είναι το προϊόν που προκύπτει με την ανάμειξη ξινισμένου γάλακτος και του σιταριού. Η καλύτερη εποχή[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΗ πίτα που έχει την τιμητική της σήμερα είναι η χορτερή. Μια πίτα που φτιάχνετε στην Άνδρο και συγκεκριμένα σ' ένα ορεινό χωριό που ονομάζετε Κατακαλαίοι. Για[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΉρθε η ώρα να φτιάξουμε γι' άλλη μια φορά φρικασέ. Όμως αυτή τη φορά συνδυάζουμε κόκορα με σέσκουλα, που όπως αποδείχτηκε είναι ένας συνδυασμός εκπληκτικός! Το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Για την γέμιση Σπανάκι 1 κιλό Σέσκουλα 1 κιλό Πράσα 6 Μαϊντανό 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Άνιθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Δυόσμο 2 κλωναράκια Μαραθόσπορο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΤην εβδομάδα που μας πέρασε, απόλαυσα, ελπίζω κι εσείς, μια καταπληκτική χορτόπιτα... κι επειδή μας περίσσεψαν κάποια χόρτα και λαχανικά τα έβαλα στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΝα σας πω ότι κ εμείς πενθούμε στο σπίτι μας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για την όλη κατάσταση στην Ελλάδα που είναι τόσο αγχωτική, τόσο στενάχωρη κ[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα!!!! Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα με μία σακούλα τίγκα στο σεσκουλόφυλλο. Η μόνη σκέψη που έκανα ήταν να τα πλύνω, να τα ζεματίσω, να τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑυτήν την εποχή θα βρούμε στον μανάβη μας ή στην λαϊκή ένα σωρό νόστιμα χόρτα. Καυκαλίθρες, σέσκουλα, μυρώνια, σπανάκι και πολλά άλλα, που θα νοστιμίσουν το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 χοιρινό πόδι 500 γρ.χοιρινό κεφαλάκι 250 γρ. μοσχαρίσιο κότσι 500 γρ. πατάτες 200 γρ. σέσκουλα 300 γρ. λευκά φασόλια 200 γρ. ρύζι καρολίνα 2 λουκάνικα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌχι, δεν τρώμε κρέας ελέφαντα, πρόκειται για τα ωραιότατα μεγάλα μαύρα φασόλια μας... Τι χρειαζόμαστε: 300γρ. μαύρα φασόλια "ελέφαντες" μισό κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα κλασικό χωριάτικο φαγητό, που στους περισσότερους που το ᾿χουν φάει, θα φέρει εικόνες στο μυαλό, από σκεπές με κεραμύδια και μυρωδιά από ξύλα, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία παραλλαγή για τα κλασικά γιουβαρλάκια με νόστιμα, ελληνικά μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζάνι άνηθο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Μαϊντανός ψιλοκομμένος Σέσκουλο ψιλοκομμένο Κρεμμύδι ψιλοκομμένο Κολοκυθάκι τριμμένο Κιμάς μοσχαρίσιος Αλάτι Πιπέρι Ρύζι Νυχτολούλουδο Λάδι[...]
Πηγή: megatv.com/cook