Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν μαζέψουμε τις ελιές για να κάνουμε το λάδι μας, απαραιτήτως θα μαζέψουμε μια εύλογη ποσότητα για να τις κάνουμε τσακιστές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΆλλο φαγητό είχα στο μυαλό μου γι' αυτή την εβδομάδα, άλλο προέκυψε τελικά! Αυτά συμβαίνουν, φυσικά, όταν συναναστρέφεται κανείς με ανθρώπους και κυρίως[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά μερικές πληροφορίες για τα μπαχαρικά που τώρα τα Χριστούγεννα θα κυριεύσουν με αρώματα το σπίτι, θα ζεστάνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...η λαδερή νοστιμιά!!! Καλή σας μέρα! Μια γεύση, μια μυρωδιά, το αντίκρυσμα ενός μπαχαρικού αρκούν για να έρθουν στο νου εικόνες περασμένες, λησμονημένες στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αδερφούλα μου που γιορτάζει σήμερα και σε όλους τους Νίκους και Νικολέττες που επίσης γιορτάζουν! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!! Η γιορτινή περίοδος κοντεύει να τελειώσει... έρχονται τα Θεοφάνεια και του Αγ. Ιωάννου που είναι και το "κλείσιμο"[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 1 kg μοσχάρι γάλακτος 2 μέτρια κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 3-4 τεμάχια γαρίφαλα (μοσχοκάρφι) 2 τεμάχια ξυλαράκια κανέλα 2 τεμάχια δαφνόφυλλα 4-5[...]
Πηγή: loukoulos.comΚαλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!! Η γιορτινή περίοδος κοντεύει να τελειώσει... έρχονται τα Θεοφάνεια και του Αγ. Ιωάννου που είναι και το "κλείσιμο"[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜιας κι ακόμη λίγες μέρες έχουμε για κατανάλωση κρέατος (γι αυτούς που νηστεύουν βέβαια) να σας δώσω ένα άλλο φαγητό που φάγαμε στο Λονδίνο φτιαγμένο με πολύ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ Η λεξη στιφαδο ειναι ιταλικης προελευσης. Πολυ πιθανο να ειναι δανεισμος απο το βενετσιανικο stufà . Το stufato (στουφατο) ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα απο τα πράγματα που μου λείπει πολύ εδώ στο Τορόντο είναι το κεμπάπ απο το "Αιγυπτιακό". Το Αιγυπτιακό είναι το πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε στην Ελλάδα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr· 1 κιλό κρέας μοσχάρι σε κομμάτια · 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο · 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο · 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 50 γρ. κεμπάπ σόγιας 1 κ.σ. κάρυ σε σκόνη 3 κ.γ. αλάτι ή σάλτσα σόγιας (δοκιμάστε και προσθέστε σταδιακά) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 5 μοσχοκάρφια (γαρύφαλλα) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ κατάληξη του αλανιάρη κόκορα της αυλής με το κατάμαυρο κρέας και το κατακίτρινο δέρμα ήταν ένα κλασικό γιουβέτσι που μοσχοβολάει κανέλα και μπαχάρι. Το[...]
Πηγή: bostanistas.gr