Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Πεντανόστιμες μπριζόλες μαγειρεμένες με ένα διαφορετικό τρόπο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Σάλτσες - Μαρινάδες Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά για (6-8 άτομα) 1 ½ κιλό κρέας ελαφιού δίχως κόκαλα Για τη μαρινάδα 3 κουτ. σούπας καλαμποκέλαιο 1-2 κουτ. σούπας μαντζουράνα ψιλοκομμένη 1-2 κουτ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα κόκκινα κρέατα και ιδιαίτερα το μοσχάρι, ανάλογα με το μέρος του ζώου από το οποίο προέρχονται, έχουν το κάθε ένα τις δικές του απαιτήσεις, τόσο κατά την[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr1 χοιρινό καρέ 2 κιλά πατάτες baby 2 κλαδάκια δενδρολίβανο 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου 1 ακτινίδιο λιωμένο 1 κ.σ. βούτυρο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: cooklos.grΌσο μεγαλώνει η μπεμπα ψάχνομαι περισσότερο για την διατροφή της. Διαβάζω πολύ για οτιδήποτε και σκέφτηκα να τα γράφω και στο blog μου για να τα κρατάω αρχείο.[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Μπριζόλες μοσχαρίες ή χοιρινές 1 ακτινίδιο Ζάχαρη Αλάτι Εκτέλεση Το κρέας του μοσχαριού που το βράζουμε στην κατσαρόλα σαν σούπα, κοκκινιστό ή ψητό[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr