Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 86 συνταγές
Υλικά: ¼ χοιρινό (η αυθεντική συνταγή λέει παστό) 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 φλιτζάνια βραστές πατάτες σε κύβους 2 φλιτζάνια βραστό νερό 2[...]
Πηγή: greekcook.grΜια συνταγή που την διάβασα από την Ελευθεροτυπία και εκτελέστηκε με ευκολία. Μοσχαράκι με γαλλική φινέτσα Τι χρειαζόμαστε: 1.200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωρίς αυγό και μαγιά... πανεύκολη και νοστιμότατη ζύμη, στο άψε σβήσε! Τι χρειαζόμαστε: 2 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. μπέικιν πάουντερ 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια όσους νηστεύουν, είναι χορτοφάγοι ή προσέχουν τη γραμμή τους... Άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που δε θα απογοητεύσει κανέναν απ' αυτούς που έχουν επιλέξει[...]
Πηγή: cookpad.com/grEνα νοστιμό και ιδιαίτερα αγαπημένο φαγητό που φτιάχνει η μητέρα μου και μας τρελαίνει!! Τι χρειαζόμαστε: μία μοσχαρίσια καρδιά 1 κονσέρβα σπαράγγια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠροσκληση σε δειπνο με Μοσχάρι με κότσι με μανιτάρια και πουρέ πατάτας Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρι ποντικι (κομμένο σε μικρα κομματια) 2 κρεμμυδια κομμενα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 700 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες ανοιγμένες σαν μικρά σνίτσελ 300 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 250 γρ. μαργαρίνη σοφτ ½ κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ ωραία συνταγή...αλλά λίγο μπελαλίδικη. Την κάνω για μπουφέ και στις γιορτές! Συνήθως κάνω δυο, ένα ρολό με τυρί και ένα με μανιτάρια ή κιμά. Υλικά Για το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Για τα ζυμαρικά 350 γρ. σκληρό αλεύρι 350 γρ. καρότα αλεσμένα στο μπλέντερ 2 αυγά Αλάτι 50 γρ. βούτυρο Για τη σάλτσα 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για τα ζυμαρικά: 600 γραμ. αλεύρι 4 αβγά 1 ποτήρι νερό χλιαρό Εκτέλεση: Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και τα ζυμώνουμε. Ανοίγουμε φύλλο λίγο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτομα) Βασική ζύμη για πατ μπριζέ 4 φρέσκα χωριάτικα λουκάνικα των 80 γρ. (ελαφρώς ζεματισμένα) Κρέμα καρότου-κάρδαμου Πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈχουμε ξαναπεί μέσα από τις συνταγές αυτού του blog ότι το κουνέλι το αγαπάμε ιδιαίτερα σαν κρέας και το χρησιμοποιούμε συχνά! Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr800γρ Μοσχάρι σπάλα ή ποντίκη (αν σας αρέσουν τα λιπακια) 1 πρασινη πιπερια 1 κονσερβα μανιτάρια 2 φρέσκα κρεμύδάκια 1 μεσσαίο κρεμύδακι ξερό 3 μεγάλες[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤην συνταγη θα την βρειτε: www.greenchef.gr Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. μανιτάρια σαμπινιον , 1 κιλό ώριμες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη , 1κουταλιά της[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ για 4 άτομα Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες γύρω στα 200 γρ. η καθεμιά 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 100 γρ. προσούτο[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 4 άτομα): 1 λουκάνικο 500γρ. 4 κολοκυθάκια 2 πιπεριές πράσινες 2 πιπεριές κόκκινες 1 καρότο 100 γρ. μανιτάρια φρέσκα 3 μέτριες πατάτες [...]
Πηγή: greekcook.grΑγριογούρουνο Ραγκού με σάλτσα από ρόδι και πουρέ κολοκύθας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο Για το μαρινάρισμα: 3 μέτρια Καρότα 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣήμερα το Μενού είχε εκπληκτικά Νηστίσιμα Μπιφτέκια με λευκή Σάλτσα Μανιταριών!! Το αποτέλεσμα είναι τόσο γευστικό που νομίζεις οτι έχει κρέας ενώ δεν έχει[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Άρρηκτα συνδεδεμένα με σπιτικό, μαμαδίστικο φαγητό. Ε, σήμερα θα τα πειράξουμε λίγο. Θα[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr500g κριθαράκι χονδρό MISKO 500g συκωτάκια ψιλοκομμένα 150g μανιτάρια σε φέτες ½ φλιτζάνι λευκό κρασί 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά αλεύρι ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: argiro.grΠιάτο για το Κυριακάτικο ή/και γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση και "γιάμυυυ" γεύση που θα ενθουσιάσει και τους πιο "περίεργους" στο φαγητό!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 Λαγός του 1 κιλού 250γρ. μανιτάρια 250γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 κρεμμύδι 1 λεμόνι 1 φύλλο δάφνης 1 κλωνάρι θυμάρι 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κούπα ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cook