Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 182 συνταγές
Για 4 άτομα 500 γραμ χοιρινό κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 μπολ νερό μαζί με αλάτι και νιτρική σόδα 2 κ.σ λίπος χοιρινού λιωμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού πυκνό σιρόπι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό μοσχάρι ποντίκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 ποτηράκι κρασί αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κρέμα γάλακτος 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]
Πηγή: caruso.grΈνα εξαιρετικό πιάτο, με υπέροχα αρώματα και μεστή γεύση, που του χαρίζει το κόκκινο κρασί. Ιδανικό συνοδευτικό οι βραστές πατάτες ή το λευκό πιλάφι. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΠΕΡΟΧΟ!! ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι μέτριο ... 1 κύβο κρέατος 1 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠαραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια μυρωδιά!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κ.σ. αλεύρι (ή κορν φλάουρ) 1/3 φλ. τσαγιού μαγειρικό λίπος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠιλάφι με αρνί και ξηρούς καρπούς Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό αρνί[χωρίς κόκκαλα] 2 κρεμμύδια 500 γρ. ρύζι μπασμάτι 150 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 50 γρ. ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψητό της κατσαρόλας! Σε ποιον δεν θυμίζει κυριακάτικο τραπέζι?? Ένα φαγάκι με απλά υλικά, αλλά με τόσο νόστιμο αποτέλεσμα! Και για όσους προσέχουν την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά: 3 κιλά χοιρινό από μπουτάκι σκόρδα κατά βούληση αλάτι χοντρό και ψιλό πιπέρι σε κόκκους και τριμμένο 2-3 δαφνόφυλλα Εκτέλεση: Πλένουμε το κρέας και με[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΥλικά (για 6 άτοµα) 6 κότσια χοιρινά, 700 γρ. περίπου το καθένα (το κοµµάτι κάτω από το γόνατο των µπροστινών ποδιών), ½ φλ. απλό αλεύρι, 1 κοφτή κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜοσχάρι µπρεζέ µε πουρέ χειµωνιάτικων λαχανικών από τον Βασίλη Καλλίδη Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ[...]
Πηγή: foodtrails.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 Kg. χοιρινό κρέας χωρίς λίπος κομμένο σε μπουκιές ξηρό κόκκινο κρασί 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας κύμινο σε σκόνη 2 πρέζες αλάτι 2 καλά γεμάτες κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψαρονέφρι είναι το φιλέτο του χοιρινού και βρίσκεται χαμηλά, στα δεξιά αλλά και στ’ αριστερά της σπονδυλικής του στήλης . Η περιεκτικότητά του σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 12 παϊδάκια αρνίσια, καθαρισμένα από το περισσό λίπος τους, 1 κουταλάκι φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι, ελαιόλαδο για ράντισμα, 1 φλ. φρέσκο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (6-8 μερίδες) : 1,25 φλιτζάνι φιστίκια μακαντάμια 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε 16 φέτες το καθένα 1,5 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ κομμένο 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: yumyum.grΣφήνα ήρθε το γνωστό αρωματικό μανιάτικο λουκάνικο με πορτοκάλι δια χειρός και φροντίδας των φίλων μου Δημήτρη και Σταύρου, άμα τη αφίξη τους εκ Μάνης…[...]
Πηγή: pandespani.comΜετά από αρκετό καιρό, να 'μαι πάλι! Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάμε στο ψητό: Ζητάμε από τον χασάπη μας να κόψει το λαιμό του. Του χοίρου. Μισό κιλό[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑς φτιάξουμε ένα παραδοσιακό φαγητό. Ποιος δεν έχει φάει γιουβαρλάκια από τα χέρια της μάνας του; Για να δούμε πώς θα το κάνουμε: Γιουβαρλάκια Υλικά για 6-8[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίναι παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας. Τώρα θα μάθουμε αν το φτιάχνουν και αλλού. Το παράδοξο με αυτή τη συνταγή είναι ότι γίνεται με ντομάτα και το ακόμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ φίλος μας ο Γιάννης Κ. μας έστειλε mail με τις συνταγές για φοντύ του κ. Χρήστου Ζαχαριάδη, όπως μας είχε τάξει. Συνεχίζουμε περί φοντύ λοιπόν ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr