Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Υλικά 1 1/2 κιλό αρνί, κατά προτίμηση σπάλα 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3-4 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα Για τα ρολά 1 κιλό βοδινό rump steak σε 12 λεπτές φέτες, ½ φλ. τριμμένη παρμεζάνα + ½ φλ. τριμμένο πεκορίνο (pecorino) ή 1 φλ. μόνο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυστατικά 500γρ.ζυμαρικά cortecce ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 300κιμάς ανάμικτος(μοσχαρίσιος-χοιρινός) 1κρεμμύδι τριμμένο 200γρ.φινόκιο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα μακαρόνια, νομίζω, αρέσουν σε όλους και αν όχι σε όλους, στους περισσότερους. Με σάλτσα ή όχι, με λαχανικά διάφορα, με κρέας και θαλασσινά, ακόμα και με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΖΕΝΟΒΈΖΕ Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚάτι στα γρήγορα και ταυτόχρονα εκκαθάριση ψυγείου είχαμε σήμερα... Όμως ήταν τόσο πετυχημένο και νόστιμο που τα κορίτσια μου ζήτησαν να επαναληφθεί! Για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΜπιφτέκια με πέστο καλαμπρέζε Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Μερίδες: 8 Υλικά Για τα μπιφτέκια θέλουμε: 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά[...]
Πηγή: kouzzzina.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο χουνκιάρ μπεγεντί είναι ένα καθαρά πολίτικο πιάτο και μάλιστα από τους πρωταγωνιστές της πολίτικης κουζίνας. Μια ιστορία λέει ότι είναι έμπνευση των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πασίγνωστο συνοδευτικό κρέατος αλλά και ψαριού. Ένα συνοδευτικό που για τα μικρούλικα πιτσιρίκια μπορεί να μετατραπεί σε ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 500 γρ. πένες 1 μικρό κρεμμύδι 4 κ.σ. λάδι 100 γρ. πικάντικα χωριάτικα λουκανικάκια 1 κλωναράκι βασιλικό 600 γρ. αποφλοιωμένα ντοματάκια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ αυθεντική, Ιταλική σάλτσα Bologneuse... Τι χρειαζόμαστε: ελαιόλαδο 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 3/4 του κιλού μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάποιοι θα τα θυμούνται σίγουρα, εκείνα τα κυριακάτικα μεσημέρια, που το τραπέζι στο σπίτι ήταν “ξεχωριστό”, γιορτινό, αποτύπωνε την διαφορετικότητα της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά της συνταγής μας 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από σπάλα 1 κουτί λαζάνια 700 γρ. ντοματοχυμό 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 -3 μελιτζάνες[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΜακαρονάδα με κιμά Νομίζω ήρθε η στιγμή να ξεκινήσω να γράφω βασικές αγαπημένες συνταγές μου τις οποίες έχω ανανεώσει και βελτιώσει στο πέρασμα των χρόνων![...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.gr