Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 21/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Γιουβαρλάκια αυγολέμονο Μια συνταγή για ένα αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο. Δεν[...]
Πηγή: sintayes.grΈνα νόστιμο και αρωματικό ριζότο μαγειρέψαμε σήμερα, που θα αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους! Ιδανικό για να συνοδεύσει όλα σχεδόν τα κρεατικά σας, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Παραμονές Χριστουγέννων... μιας γιορτής που την λατρεύω κι όμως η έμπνευση για να γράψω έναν πρόλογο της προκοπής δεν έρχεται... με έχει ξεχάσει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά : 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1,75 φλιτζ. ρύζι 1/2 φλιτζ. ξηρό, λευκό κρασί 3 φλιτζ. βραστός ζωμός κρέατος, σπιτικός ή του[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά Υλικά για το ριζότο κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 100 ml ρύζι Arborio: 250 γρ. λευκό κρασί: 100 ml ζωμός κότας: 420 ml Υλικά για το ψαρονέφρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΑφού έγιναν τα παραδοσιακά προϊόντα και η επιστροφή στο χωριό μόδα, σημερα δοκιμάζουμε τον τραχανά σε μια τελείως διαφορετική εκδοχή από τη κλασική μας[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr3 Flares Facebook 0 "/> Twitter 2 Tweet "/> Google+ 1 "/> Pin It Share 0 "/> 3 Flares × Basmati με άρωμα πορτοκαλιού. Ένα πιάτο που προέρχεται από[...]
Πηγή: sintagesannas.gr1- Για να προστατευθεί η ζύμη της τάρτας μας από την υγρασία της γέμισης την αλείφουμε, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής, με λίγο ασπράδι αυγού[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Υλικά για το ριζότο κρεμμύδι ξερό: 1 ψιλοκομμένο ελαιόλαδο: 100 ml ρύζι Arborio: 250 γρ. λευκό κρασί: 100 ml ζωμός κότας: 420 ml Υλικά για το ψαρονέφρι[...]
Πηγή: icookgreek.comΝάμαι πάλι εδώ μετά από μια πολύ ωραία απουσία!!! Το μπαζάρ πήγε πάρα πολύ καλά κι ευχαριστώ σας όλες και όλους γιαυτό που έκανε ο καθένας. Το ευχαριστώ έχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα κλασικό Κυριακάτικο πιάτο, γεμάτο με μυρωδιές από μαμά και αναμνήσεις, απ' τα παιδικά μας χρόνια. Και μόνο στη σκέψη του, μας έρχονται στο μυαλό εικόνες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr350 γραμμάρια ρύζι Arborio 2/5 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 230 γραμμάρια λουκάνικο 370 γραμμάρια μήλα ξεφλουδισμένα και τεμαχισμένα 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο 1[...]
Πηγή: sidagi.grΣυνοδεύεται με μπιφτέκια, σουτζουκάκια ή με χοιρινό. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρμ. τριμμένο καρότο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαργαρίνη με ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμο κρεατάκι απλό, σουπερ γευστικό με ελάχιστα υλικά, ικανό όμως να σερβιριστεί σε ένα τραπέζι για φίλους. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 μοσχάρι κιλότο 2 κούπες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία (vitello tonnato) Την πρώτη φορά που λέω σε κάποιον (Έλληνα εννοείται, που δεν είναι πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο αγαπημένο μου ριζότο. Υλικά : 1 ποτήρι ρύζι 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 2 κύβους ζωμό βοδινό 1/2κ.γ. κανέλα 4 κ.σ. σταφίδες ξανθές 2 και 1/2 ποτήρια νερό[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1/2 κιλό φρέσκα συκωτάκια πουλιών 1 & 1/2 κούπα ρύζι για πιλάφι 200 γρ. φέτα 1 σκελίδα σκόρδο κομμένο σε φετάκια 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο[...]
Πηγή: greekcook.grΒάζετε σε κατσαρόλα: 3 κουταλάκια του γλυκού φυτίνη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 / 2 πιπεριά κίτρινη 1 / 2 κόκκινη 1 / 2 πορτοκαλί κομμένες σε μικρούς[...]
Πηγή: greekcook.gr3/12/13 Μήνας γιορτών και γενεθλίων ο Δεκέμβρης. Πολλές οικογενειακές και κοινωνικές συγκεντρώσεις, πολύς κόσμος, πολύ φαγητό, πολύ έξω από το σπίτι. Μου[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Το σπανακόρυζο στοίχειωνε συχνά στην παιδική μου ηλικία, καθώς ήταν το φαϊ που αντιπαθούσα περισσότερο απ' όλα! Το φτιάχναμε δε συχνά στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr