Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Παρά τις ξενόφερτες επιρροές που έχουν δεχτεί τα διατροφικά μας πρότυπα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την ελληνική κουζίνα χωρίς ελαιόλαδο. O φυσικός[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά : 1 κιλό χοιρινό 2 κουταλιές ξύδι 1/2 λεμόνι 2 φύλλα δάφνης 2 κρεμμύδια 3 καρότα λίγο σέλινο 2 αυγά βραστά 3 σκελίδες σκόρδο 2 γαρύφαλλα 2[...]
Πηγή: yumyum.grΤο ελαιόλαδο που αρωματίζεται με βασιλικό και σκόρδο χρησιμοποιείται για τα μακαρόνια, το ρύζι, τα παξιμάδια, και για ωμές ή βραστές σαλάτες. Για τη παρασκευή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑγαπητοί Bostanistas, εραστές της ποιότητας και δημιουργοί της γεύσης, σας στέλνω τη συνταγή της κερκυραϊκής παστιτσάδας, όπως την έκαναν οι πολύ παλιές[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com1η παρασκευή: Για χρήση σε βραστές πατάτες όπως και σε κρέατα, πουλερικά, ψάρια ψημένα στη σχάρα, 3 κλαράκια δεντρολίβανο, 7 - 8 κόκκους πιπεριού, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1 ½ κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. μαργαρίνη σοφτ 500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα (σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή που την διάβασα από την Ελευθεροτυπία και εκτελέστηκε με ευκολία. Μοσχαράκι με γαλλική φινέτσα Τι χρειαζόμαστε: 1.200 γρ. μοσχαρίσια μάγουλα Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα Κεφαλονίτικο "σοφιγάδο". Φαϊ νόστιμο και γευστικότατο! Αρκεί λίγη ώρα για να το δημιουργήσετε! Τι χρειαζόμαστε: 1-1,5kg μοσχάρι ψαχνό για κοκκινιστό 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κομμάτι κρέας χοιρινό από μπούτι 1 οτήρι του νερού κρασί άσπρο αρετσίνωτο 1-2 καρότα 1-2 ρίζες σέλινο 1-2 κρεμμύδια μερικά σπυριά πιπέρι 1-2 γαρύφαλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grMα νόστιμη και λάιτ συνταγή για το κρέας μας μαριναρισμένο. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Συνταγές Light[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ Η λεξη στιφαδο ειναι ιταλικης προελευσης. Πολυ πιθανο να ειναι δανεισμος απο το βενετσιανικο stufà . Το stufato (στουφατο) ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΟΔΙΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Το κλασσικο κοκκινιστο, σε μια δικη μου παραλλαγη. Παρ'ολο που δεν μου πολυαρεσουν οι πουρεδες και οι παπαρες,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο εορταστικό μας τραπέζι όπως σας έχω ήδη πει το κυρίως πιάτο μας ήταν το ψαρονέφρι με δαμάσκηνα και σιρόπι ροδιού. Με δαμάσκηνα έχω ξανά μαγειρέψει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα αντιοξειδωτικά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία κυρίως χρόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι μας προστατεύουν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr