Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Πολύ αγαπημένο φαγητό που στα χωριά το συνήθιζαν την Δευτέρα του Πάσχα.. Σαν τον παλιό καιρό λοιπόν ... Υλικά: 2 κιλά αρνί σε μερίδες 5-6 κουταλιές ελαιόλαδο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΔεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που θα πει όχι σε αυτή την κλασική, πανεύκολη, πεντανόστιμη μακαρονάδα… Υλικά γιά 4 μερίδες: 1 πακέτο σπαγγέτι Νο 10[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια αλλαγή, αυτά τα παϊδάκια μπήκαν στην κατσαρόλα παρέα με μπόλικη σπιτική σάλτσα ντομάτας και έγιναν ένα γρήγορο πλην όμως ωραιότατο Κυριακάτικο φαγάκι![...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΉ πως να φτιάξετε με 4 μόνο υλικά ένα φαγάκι που θα μείνει αξέχαστο σε όποιον το δοκιμάσει! Υλικά: 1 κουνέλι 1 ½ κιλό περίπου 1 φλυτζάνι τσ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣυγκλονιστικό όσο και απλό! Υλικά: 1 κιλό αρνί 1 κιλό κοτόπουλο Ρύζι Χυμός από 2-3 λεμόνια Κόβουμε το αρνί και το κοτόπουλο σε μερίδες. Τα πλένουμε και τα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΈνα παραδοσιακό πιάτο της Νάξου! Τα υλικά είναι για 8 άτομα: 1 ½ κιλό χοιρινό μπούτι 5-6 σκελίδες σκόρδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2-3 ώριμες[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΒασισμένο στην αυθεντική Ιταλική συνταγή αλλά με κάποιες παρεμβάσεις, αυτό το πιάτο άξιξε πλήρως την αρκετά χρονοβόρα διαδικασία! Υλικά για 4 μερίδες: 1 κιλό[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟπως ίσως θα καταλάβατε μιλάμε για το "πιλάφι του γάμου" ένα πιάτο που δεν απουσιάζει ποτέ απο τα γαμήλια (και όχι μόνο) γλέντια των Κρητικών. Θα χρειαστείτε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕίναι λίγο ασυνήθιστο να ανακατεύεις στο ίδιο φαγητό μπεσαμέλ και κόκκινη σάλτσα μαζί αλλά εδώ το αποτέλεσμα μας δικαιώνει...Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr