Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Τα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθούν να «παγώσουμε» το χρόνο, ενώ παρέχουν εξαιρετική χρησιμότητα στο δέρμα μας: Ανανάς Στο νωπό ανανά συναντάμε[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -800 γραμ. μοσχάρι για μαγειρευτό (ελιά η σπάλα) κομμένο σε μικρά κομμάτια -1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά : Ζουμί από βραστό μοσχάρι ή βοδινό ή από κόκαλα Ρύζι καρολίνα Βοδινό ή μοσχάρι κοκκινιστό Τα κόκαλα να είναι από πλευρά, όχι από μηρό με μεδούλι γιατί[...]
Πηγή: greekmasa.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένο και πολύ νόστιμο φαγητό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος .([...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 αφράτο λάχανο 250 γρμ γαρίδες 250 γρμ σουπιές 250 γρμ μύδια 1 κούπα ρύζι καρολίνα ή γλασσέ 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 γαλοπούλα περίπου 4 - 5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτoκαλιού 1/2 ελαιολαδο Για τη γέμιση 1/2 κούπα ρύζι για πιλάφι 1/4 κιλού κιμά[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΥπέροχοι λαχανοντολμάδες... Αν δοκιμάσετε θα θέλετε να τρώτε συνέχεια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό φύλλα απο λάχανο τουρσί (τα φύλλα να είναι λεπτά) 1/2 κιλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα αντιοξειδωτικά έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τα τελευταία κυρίως χρόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι μας προστατεύουν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr