ρεβυθοκεφτέδες ακης | κολοκυθοκεφτεδες νηστισιμοι ακης | σαμαλι νηστισιμο εκμεκτσιογλου | νηστισιμη κολοκυθοπιτα αλμυρη | μυδοπιλαφο με σαφραν | γαριδομακαροναδα συνταγη ακης | μπαρες δημητριακων χειροποιητες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 122 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μοσχαρακι με ρυζι ,,απλα υπεροχο!!

ΥΠΕΡΟΧΟ!! ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι μέτριο ... 1 κύβο κρέατος 1 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας 1 κουταλάκι[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Βραστό κρέας (Παρίσι-Διαιτητικό)

Υλικά για 6 άτομα 11/2 λίτρο ζωμό από κρέας 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο 1 πράσο κομμένο στη μέση λίγο θυμάρι λίγα φύλλα δάφνης 2 ολόκληρα καρότα 1 μεγάλο[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Πρασοσελινάτο χοιρινό φιλέτο

Παραδοσιακό χειμωνιάτικο φαγητό, ολίγον πειραγμένο όμως για να ταιριάζει στα γούστα μου! Τι χρειαζόμαστε: 500-600γρ χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) 3 μεγάλα πράσα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχάρι σοφρίτο

Μια μυρωδιά!!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλά κιλότο μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κ.σ. αλεύρι (ή κορν φλάουρ) 1/3 φλ. τσαγιού μαγειρικό λίπος[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Caldo verde: η χορτόσουπα

Caldo verde, η σμαραγδένια: Η πράσινη, υπέροχη, δυναμωτική, αλλά και λεπτή στη γεύση, σούπα από την Πορτογαλία. η εθνική τους χορτόσουπα! Ένα πιάτο της[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χριστουγεννιάτικες Αναμνήσεις

Όλες αυτές οι χριστουγεννιάτικες μυρωδιές που αναβλύζουν μέσα από αυτές τις σελίδες, μου φέρνουν αναμνήσεις στο μυαλό, παιδικές, εφηβικές, λίγο μεγαλύτερες,[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Brazil: Τσουράσκο

Planeta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία , λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα .[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μοσχαρίσιο νουά με σάλτσα κρασιού και[...]

Ένα εξαιρετικό πιάτο, με υπέροχα αρώματα και μεστή γεύση, που του χαρίζει το κόκκινο κρασί. Ιδανικό συνοδευτικό οι βραστές πατάτες ή το λευκό πιλάφι. Υλικά[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Irish stew

Η ιρλανδέζικη μαύρη μπίρα ταιριάζει με όλα και είναι η εθνική μπίρα των Ιρλανδών: την προσθέσαμε στο Irish stew για να το κάνουμε ακόμη πιο ιρλανδέζικο… Υλικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Πασπαλάς

Παλιός τρόπος διατήρησης του χοιρινού και άλλων κρεάτων . Ολόκληρο το χειμώνα , μικρά κομματάκια πασπαλά πρόσθεταν σε κάθε λογής φαγητά , κυρίως σε λαχανικά[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παντσέτα βρασμένη στο λίπος της(Λίγηρ)

Για 4 άτομα 500 γραμ χοιρινό κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 μπολ νερό μαζί με αλάτι και νιτρική σόδα 2 κ.σ λίπος χοιρινού λιωμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού πυκνό σιρόπι[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ  ♦♦  CAPPONE

ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ένα ξεχωριστό Μοσχαράκι Λεμονάτο - Ριγανάτο με[...]

Το λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές που βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες όμως[...]

Πηγή: caruso.gr
Χοιρινό μπούτι

Υλικά: 3 κιλά χοιρινό από μπουτάκι σκόρδα κατά βούληση αλάτι χοντρό και ψιλό πιπέρι σε κόκκους και τριμμένο 2-3 δαφνόφυλλα Εκτέλεση: Πλένουμε το κρέας και με[...]

Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr
Μακαρόνια της Ευρυδίκης Va Μακαρόνια με γαρίδες

Σε 20 λεπτά έχετε έτοιμα τα μακαρόνια της Ευρυδίκης, τα οποία δεν υπερβαίνουν τις 317 kcal (ανά μερίδα), ενώ αν προτιμήσετε τα μακαρόνια με γαρίδες οι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Γίδα βραστή

Χειμωνιάτικο φαγητό...  Υλικά 1,5 – 2 κιλά γίδα μπούτι, κομμένο μερίδες χωρίς το κόκκαλο το κόκκαλο από το μπούτι σπασμένο στα δύο να χωράει στην κατσαρόλα 1[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κρεατόπιτα (με ότι κρέας θέλεις και ότι άλλο[...]

1/2 κιλό κρέας ό,τι να είναι (κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, γαλοπούλα, αρνί ένα είδος ή και δύο, τρία μαζί, μισό κιλό ή και περισσότερο βάζω όσο έχω) 1 πακέτο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ψαρονέφρι κρασάτο με μανιτάρια

Το ψαρονέφρι είναι το φιλέτο του χοιρινού και βρίσκεται χαμηλά, στα δεξιά αλλά και στ’ αριστερά της σπονδυλικής του στήλης . Η περιεκτικότητά του σε[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Χοιρινά κότσια στην κατσαρόλα

Υλικά (για 6 άτοµα) 6 κότσια χοιρινά, 700 γρ. περίπου το καθένα (το κοµµάτι κάτω από το γόνατο των µπροστινών ποδιών), ½ φλ. απλό αλεύρι, 1 κοφτή κουταλιά[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Παϊδάκια γλασέ με ρόδι και πορτοκάλι

Υλικά (για 4 άτομα) 12 παϊδάκια αρνίσια, καθαρισμένα από το περισσό λίπος τους, 1 κουταλάκι φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι, ελαιόλαδο για ράντισμα, 1 φλ. φρέσκο[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
λουκάνικο με λαχανικά και ημίγλυκο σπουμάντε -[...]

Σφήνα ήρθε το γνωστό αρωματικό μανιάτικο λουκάνικο με πορτοκάλι δια χειρός και φροντίδας των φίλων μου Δημήτρη και Σταύρου, άμα τη αφίξη τους εκ Μάνης…[...]

Πηγή: pandespani.com
Αρνί με κάρι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γιουβαρλάκια

Ας φτιάξουμε ένα παραδοσιακό φαγητό. Ποιος δεν έχει φάει γιουβαρλάκια από τα χέρια της μάνας του; Για να δούμε πώς θα το κάνουμε: Γιουβαρλάκια Υλικά για 6-8[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ!!!

Είναι παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας. Τώρα θα μάθουμε αν το φτιάχνουν και αλλού. Το παράδοξο με αυτή τη συνταγή είναι ότι γίνεται με ντομάτα και το ακόμα[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Ζωμός κρέατος από κόκαλα

1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy