Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
1 κεσεδάκι γιαούρτι 3/4 κούπας ζάχαρη 2 αυγά 1 κούπα σπορέλαιο 5 βανίλιες ξύσμα ενός πορτοκαλιού 1 πακέτο φύλλο κρούστας Για το σιρόπι 1 1/2 κούπας ζάχαρη 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΕγώ και ο άντρας μου δεν είμαστε πλούσιοι. Έχουμε τις καλές και τις όχι τόσο καλές οικονομικές μας στιγμές. Κάπου ανάμεσα σε μερικές από αυτές τις κακές[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα Mince Pies είναι το κλασικό γλυκό των Χριστουγέννων για τους Βρετανούς, στην ίδια λογική που εδώ έχουμε τους κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Έχουν αρκετή[...]
Πηγή: caruso.grΠατσαβουρόπιτα γ λυκιά (της Μίκας) Υλικά 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 2 γιαούρτια στραγγιστά 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. ηλιέλαιο 2 βανίλιες 1 φακελάκι μπέικιν 6 αβγά Υλικά[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 29/08/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Πατσαβουρόπιτα σιροπιαστή με γιαούρτι και σοκολάτα Εύκολη γλυκιά απόλαυση. Μια[...]
Πηγή: sintayes.grΚαλό μήνα μας!!! Χθες βράδυ ήμασταν καλεσμένοι στης πολυαγαπημένης μου φιλενάδας, τη Τζοάννα... Ένα θα σας πω: Έφυγα απ΄το σπίτι μου με πυρετό και γύρισα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια για τη[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα ελαφρύ γλυκό είναι πάντα ευπρόσδεκτο, για να γλυκαθούμε είτε το χρησιμοποιήσουμε ως επιδόρπιο μετά από ένα ωραίο γεύμα, είτε σαν δροσερή γλυκιά νότα, μέσα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr