Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Τρυφερά μπουτάκια αρνιού, μπλέκουν γλυκά με κυδώνια και διάφορα μυρωδικά και σου δίνουν ένα πιάτο ικανό να σταθεί στο κυριακάτικο τραπέζι! Μια συνταγή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ αποχή μου από την κουζίνα κράτησε ακριβώς μια εβδομάδα. Εκτός από τα μελομακάρονα που έφτιαξα, μέσα στην κουζίνα μου για μια εβδομάδα δεν ψήθηκε παρά μονάχα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr19/12/14 Γιορτινό mince meat, δηλαδή το φρουτώδες αυτό μείγμα που χρησιμοποιείται συχνά ως γέμιση για πίτες ή ακόμα και γαλοπούλα. Αγγλικής προέλευσης, σε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο 2 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ. τζίντζερ 2 κ.γ. κίμινο 1/4 κ.γ. κουρκουμά 2 πιπεριές τσίλι 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο ημερολόγιο λέει 5 Δεκεμβρίου. 20 μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Αλλιώς, οι καλύτερες 20 μέρες του χρόνου. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε πολλά[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΈνας καλός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης είναι η λήψη μέριμνας για την καθημερινη διατροφή μας. Η σωστή διατροφή μπορεί να είναι μια πραγματική θεραπεία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟ χειμώνας φέρνει πάντα μαζί του τις συνήθεις ιώσεις, που απειλούν να μας «ρίξουν στο κρεβάτι» και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, κατά μέσο όρο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜία σάλτσα για να την σερβίρουμε πάνω σε πράσινες σαλάτες αλλά και ως σάλτσα σε ψητό χοιρινό. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 2/3 φλιτζ. τσαγιού.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΔίαιτα με καρπούζι: Χάστε 5 κιλά σε 7 ημέρες Το καρπούζι περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων βιταμίνη C, Α, Β1, Β6,[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτεναχωριέμαι λίγο που σας δίνω τώρα αυτή τη συνταγή, μιας και θα δυσκολευτείτε να βρείτε σύκα. Κρατήστε τη όμως για του χρόνου, γιατί είναι πραγματικά[...]
Πηγή: foodjunkie.euΑποχή από τα κρεατικά μιας και τις μέρες των Χριστουγέννων πάλι πολλά θα γευτούμε από αυτά. Προτιμώ σαφώς τα μεζεδάκια που έχουν σαν πρώτη ύλη κάποιο μέλος της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα από τα κατ’ εξοχήν παραδοσιακά πιάτα της Μαροκινής κουζίνας με το όνομα της γραφικότατης πόλης Fez ή Fes , γνωστό ως Fez Tajin , όταν μαγειρεύεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλημέρα! Καλή εβδομάδα! Την τρέλα μου με τα τσάτνεϋ τη γνωρίζετε! Τα βερυκοκάκια ίσα-ίσα τα προλαβαίνουμε! Το έχω ξαναγράψει ότι τώρα που το καλοκαίρι μας[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr3/4 φλιτζ. τσαγιού νερό 1 κουτ. γλυκού μέλι θυμαρίσιο 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 1 ζουμερό κόκκινο μήλο (Τριπόλεως ή Ζαγοράς) 1 μικρό ξυλάκι κανέλας 5[...]
Πηγή: gastronomos.grΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grChutney (βρετανική ορθογραφία) ή chatni (ινδικά) Τσάτνυ μεταφρασμένο στα Ελληνικά είναι ένας όρος για μια ποικιλία από γλυκά και πικάντικα καρυκεύματα αρχικά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚάθε χρόνο η Μαρία με εφοδιάζει με δαμάσκηνα και κάθε χρόνο σκέφτομαι κάτι καινούριο να φτιάξω. Λικέρ , μαρμελάδα , τσάτνεϋ , μεθυσμένη μαρμελάδα , γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓλυκόξινη μαρμελάδα, που συνοδεύει κρύο κρέας σε φέτες, αλλαντικά, τυριά, κράκερς ή δίνει νοστιμιά σε σάντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 3,5 κιλά μήλα 500 γρ. ξανθές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα καταπληκτικό πιάτο για τους λάτρεις του λεμονάτου. Μοναδική γεύση σε συνδυασμό από λαχανικά, πορτοκάλι, και ούζο. Μαζί με τα μπαχαρικά που δένουν στη[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.gr16/2/14 Μοσχαράκι κατσαρόλας με πλευρώτους και δαμάσκηνα, ήταν το κυρίως πιάτο για την ημέρα των ερωτευμένων. Και αυτό με μια μικρή καθυστέρηση γιατί θεωρώ[...]
Πηγή: zannetcooks.com