Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
STRANGULAPRIEVET' : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΑΓΚΟΥ Αν και εχασα την συναντηση του προηγουμενου μηνα, αυτη τη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grEύκολος, οικονομικός και καλόβολος ακόμη και στα χέρια του πρωτόπειρου μάγειρα, ο κιμάς αναδεικνύεται μέσα από τις αμέτρητες μαγειρικές εκδοχές του που λάτρεψε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜια εναλλακτικη λυση για οσους θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο απο τη κλασικη σαλτσα κιμα για ζυμαρικα! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ζυμαρικα (της αρεσκειας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ "εσκουδέγια" είναι ένα παραδοσιακό γιορτινό Ισπανικό πιάτο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι χρειαζόμαστε: 100 γραμμ. μοσχαρίσιο ψαχνό για κιμά ή 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/2 κουταλάκι Βασιλικός 1 κουταλιά Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο Κρεμμύδι(α) 400 γρ. Μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού Νερό[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 700 γρ. (περίπου) βοδινό κιμά, 1 κουταλιά λάδι (προαιρετικά)+ επιπλέον για άλειμμα, 4 φέτες τυρί για τοστ, 4 ψωμάκια για χάμπουργκερ, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 500-600 γρ κιμάς μοσχαρίσιος η ανάμεικτος μοσχάρι-χοιρινό λίγο κόκκινο κρασί ημίγλυκο ντοματοχυμός κέτσαπ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 1, 5 λίτρο ζωμός κότας 40 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ξερό σουμάκι (θα το βρείτε σε καταστήματα εδώδιμων και αποικιακών) Αλάτι, πιπέρι, άνηθος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr1/2 κουταλάκι Βασιλικός 1 κουταλιά Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 500 γρ. Κιμάς μοσχαρίσιος 1 μέτριο Κρεμμύδι 400 γρ. Μακαρόνια 1/4 φλιτζανιού Νερό 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookKjøttkaker. Παραδοσιακό νορβηγικό πιάτο. Συνοδεύεται με πατάτες βραστές. Τι χρειαζόμαστε: 600γρ. κιμά 1/2 κ.γ. τζίντζερ 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι-πιπέρι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τα σουτζουκάκια: 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 2 μικρά κουτιά γάλα εβαπορέ 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα) 1 αυγό 2 κουταλάκια κοφτά[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια απλή, νόστιμη και δυναμωτική σούπα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους ~ τα δικά μου μικρά ανθρωπάκια την καταβροχθίζουν. Τη σούπα αυτή λοιπόν την[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.gr500 γρ. κιμάς (αν θέλετε μισό μοσχαρίσιο ελιά/μισό σπάλα χοιρινή) 16 τμχ κανελόνια 2 κρεμμύδια μέτρια (ψιλοκομμένα) 1 ποτήρι του ουίσκι ελαιόλαδο 1/3 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλές φορές αναρωτιόμαστε πόσες μέρες μπορούμε να διατηρήσουμε το κρέας αμαγείρευτο ή μαγειρεμένο χωρίς να μας χαλάσει; Βρήκα αυτόν τον πίνακα σε κάποιο[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr