Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Σήμερα ήρθε η ώρα να πειραματιστούμε με κάτι εξωτικό και σπάνιο. Ινδονησιακή κουζίνα έχετε δοκιμάσει; Φυσικά όχι, εκτός και είχατε την τύχη να ταξιδέψετε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓράφει ο Παναγιώτης Αποστολακόπουλος - Μικροβιολόγος Η υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓενικά : Το κυδώνι είναι ο καρπός του είδους Κυδωνέα . Η καταγωγή του είναι από τη νοτιοδυτική Ασία και την περιοχή του Καυκάσου, η κυδωνιά, όμως, αυτοφύεται[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΈχουν περάσει περισσότερα από 2.000 χρόνια από τη ρήση του Ιπποκράτη «Η τροφή μας είναι το φάρμακό μας» και έχει ξοδευτεί πολύ μελάνι για το ρόλο της[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grGourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]
Πηγή: pandespani.comGourmet δεν είναι αποκλειστικά ένα ταξίδι μαγειρικής πολυπλοκότητας, εξωτικά υλικά ή συνταγές με ετερόκλητους συνδυασμούς που παρουσιάζονται με ποιητική ή[...]
Πηγή: caruso.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr19/12/14 Γιορτινό mince meat, δηλαδή το φρουτώδες αυτό μείγμα που χρησιμοποιείται συχνά ως γέμιση για πίτες ή ακόμα και γαλοπούλα. Αγγλικής προέλευσης, σε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟ χειμώνας φέρνει πάντα μαζί του τις συνήθεις ιώσεις, που απειλούν να μας «ρίξουν στο κρεβάτι» και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, κατά μέσο όρο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤου διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη Η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών αναζωογονεί τον ψυχικό μας κόσμο και μας κάνει περισσότερο ευδιάθετους και ευτυχισμένους.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤη συνταγή την έμαθε η μητέρα μου από την αγαπημένη μου θεία Λίλιαν που είναι από το Λίβανο. Δεν λείπει ποτέ από τα γιορτινά μας τραπέζια γιατί είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (BADEMLI PILAV) Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζω πιάτα από την τούρκικη κουζίνα, για να δώσουμε μία ανατολίτικη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι μια εύκολη και πολύ γρήγορη δίαιτα δίαιτα που υπόσχεται να χάσουμε έως και 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες και μέχρι και 10 πόντους στα επίμαχα σημεία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ υπερουριχαιμία είναι η αύξηση της συγκεντρώσεως του ουρικού οξέος στο πλάσμα και στον ορό. Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 μεγάλο κουνέλι συκώτι κουνελιού 2 κρεμμύδια 3 ώριμες ντομάτες 4 σκελίδες σκόρδου 100 γρ. χοιρινό λίπος 40 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200 ml. κρασί[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦτιάχνεται γρήγορα και σας βγάζει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση! Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για το κρέας: 500 γρ. μοσχάρι (ποντίκι) σε κύβους 2 κρεμμύδια ξερά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κ. μοσχάρι για κατσαρόλα κομμένο σε πολύ μικρές μερίδες 150 γρ. μαργαρίνη κύμινο, μπαχάρι, μοσχοκάρυδο, σούμακ αλάτι, πιπέρι 500 γρ. αρακάς 500 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr