Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Η λέξη "τας" είναι παλιά τούρκικη λέξη για την κατσαρόλα, δηλαδή "τας κεμπάπ"σημαίνει "κεμπάπ στην κατσαρόλα". Είναι το πρώτο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους 2 καρότα κομμένα ροδέλες 10-12 μανιταράκια ολόκληρα ή μια κονσέρβα 5-6 κλωνιά σέλινο (ή 1 σέλερι καλύτερα) 2-3[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα εξαιρετικό πιάτο, με υπέροχα αρώματα και μεστή γεύση, που του χαρίζει το κόκκινο κρασί. Ιδανικό συνοδευτικό οι βραστές πατάτες ή το λευκό πιλάφι. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΤη συνταγή αυτή,όπως την έμαθα από την Σφακιανή πεθερά μου (γι αυτό άλλωστε και χρησιμοποιώ στον τίτλο τον ιδιωματισμό της) την υποβάλλω κατόπιν αιτήματος[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1/4 κούπας λάδι 150 γρ. μπέικον 1,5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κομμάτια 5 κρεμμύδια 2 κούπες λευκό κρασί (ξηρό) 1 λίτρο νερό λίγο σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα βιβλιαράκι με συνταγές της Kerrygold, την έφερα λίγο στα γούστα μου και σας την παρουσιάσω. Γίνεται ένα ωραιότατο κυρίως γεύμα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια μικρά 3 μπαχάρια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 1/2 φλυτζ. λάδι 1 φύλλο δάφνης 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 ξυλαράκι κανέλλα 2[...]
Πηγή: greekmasa.gr